Cât costă un curcan pregătit de Cătălin Scărlătescu. Juratul de la „Chefi la cuțite” face bani înainte de Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă este cu adevărat specială pentru majoritatea românilor care fac tot posibilul să pregătească cele mai bune preparate culinare. Carnea de porc este cea care nu lipsește de pe masa de crăciun, însă există și o alternativă pentru cei care preferă să mănânce sănătos. Curcanul este din nou la putere, motiv pentru care tot mai mulți doresc să achiziționeze unul deja gătit, iar Cătălin Scărlătescu nu a ezitat să facă o oferă incredibilă de sărbători.

Din ce în ce mai mulți comercianți aleg să pună la dispoziția clienților săi carne de curcan sau un curcan întreg, deoarece cererea este din ce în ce mai mare. Chiar dacă s-au scumpit alimentele, românii continuă să scoată din buzunar bani frumoși pentru a se asigura că au pe masa de sărbători tot ceea ce își doresc.

VEZI ȘI: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță cu peripeții! Cum au reușit cei doi să plutească în derivă ore bune

Cât costă un curcan pregătit de chef Cătălin Scărlătescu

Preparatele culinare ale lui Cătălin Scărlătescu au devenit din ce în ce mai apreciate, mai ales după ce acesta și-a deschis propriul restaurant. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, bucătarul a pregătit ceva cu adevărat special pentru cei care nu sunt foarte mari fanii ai cărnii de porc. Juratul de la „Chefi la cuțite” scoate la vânzare prin intermediul site-ului pe care îl deține mai mulți curcani gata pregătiți și buni de puși pe masa de Crăciun.

Cei care își doresc o astfel de specialitate, vor avea de scos din buzunar o sumă destul de mare care ar putea să îi facă pe mulți să lăcrimeze la propriu. Potrivit anunțului făcut de Cătălin Scărlătescu, pentru un curcan de 20 de kilograme românii vor achita o sumă de 2.763 de lei. Cu siguranță există o mulțime de persoane care reușesc să se întrețină o lună întreagă cu acești bani și preferă să nu achiziționeze un curcan pentru masa de sărbători.

CITEȘTE ȘI: Rețeta de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Ce ingredient secret folosește celebrul chef de la Antena1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *