Câștigătoarea sezonului 10 din ”Chefi la cuțite” dezvăluie ce are de gând să facă cu banii câștigați. Florica Baboi: ”Premiul o să îl investesc în…”

Florica Boboi încheie anul cum nu se poate mai bine. Aceasta și-a îndeplinit visul și a reușit să pună mâna pe marele premiu de la „Chefi la cuțite”, în valoare de 30.000 de euro. Sub îndrumarea lui chef Sorin Bontea a câștigat sezonul 10 al emisiunii, iar preparatele sale au reușit să cucerească pe toată lumea prin eleganță și gust. Cum ne apropiem de Crăciun, CANCAN.RO a stat de vorbă cu Florica Boboi și a aflat ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători, câteva dezvăluiri din spatele camerelor de la „Chefi la cuțite”, dar și în ce va investi marele premiu. 

Florica Boboi, sau Floricuța așa cum o cunoaște toată lumea, are 37 de ani, este originară din Țara Oașului, însă de mai bine de opt ani își dezvoltă talentele culinare în Franța, la Paris. Pasiunea pentru bucătărie o are încă de mică și a făcut din ea o meserie. În urmă cu 8 ani a părăsit țara natală și a plecat în Franța, unde și-a șlefuit gustul și talentul în bucătărie. Este organizator de evenimente și lucrează în bucătăriile pariziene de ani de zile.

Chef Florica Boboi face meniul pentru masa de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar chef Florica Boboi ne-a spus ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători. Se pare că în familia Floricuței lucrurile sunt clare și patru preparate se găsesc în fiecare an pe masă de Crăciun. Vorbim de clasica salată de boeuf, lângă care se așează tocănița de carne de porc proaspăta și sarmalele. La desert sărim peste cozonac și îl înlocuim cu salamul de biscuiți.

„La noi se ține încă tradiția cu salata de boeuf. Nu trebuie să lipsească sarmalele, tocănița de carne de porc proaspăta și ca desert salam de biscuiți, făcut de mami. La noi în copilărie mâncam odată în an salata de beof și odată în săptămână, duminica, carne, care și aia era porționată, dar am fost fericiți. Aș putea povesti la nesfârșit dar mă iau emoțiile”, a spus Florica Boboi.

Chef Florica Boboi face meniul pentru masa de Crăciun. Foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: FLORICA BOBOI, GEST EMOȚIONANT PENTRU SOȚIA ȘI FIICA RAPPERULUI NOSFE! UNDE LE VA DUCE ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI)

Florica Boboi, sărbători în familie, după 15 ani de pribegie

În acest an, după mult timp, Florica Boboi o să simtă cu adevărat magia sărbătorilor. Câștigătoarea „Chefi la cuțite” vine dintr-o familie numeroasă, care nu s-a mai strâns de Crăciun în jurul mesei de mai bine de 15 ani. Fiecare membru al familie sale a fost nevoit de-a lungul timpului să muncească din greu pentru a-și construi o viață bună. S-au împrăștiat în întreaga lume, iar anul acesta Florica a reușit să îi adune pe toți acasă.

„Anul asta o să fim acasă cu familia, alături de cei dragi. Nu am mai făcut Crăciunul acasă nici nu îmi amintesc de câți ani, 15 ani sau poate mai mult, am tot lucrat, nu puteam. Anul asta o să fie magic și apoi îmi aștept colegi pentru pregătirea de Revelion.”, ne-a mai spus Florica Boboi.

Și pentru că tot ne aflăm în preajma Crăciunului, Florica Boboi a umblat la cutia cu amintiri și ne-a povestit cum petrece această sărbătoare în vremea copilăriei. Aceasta a mărturisit că atunci când era mică, Moș Crăciun ajungea destul de greu la casa ei. Însă, când o făcea bucuria era mare, chiar dacă de cele mai multe ori cadoul era doar o portocală.

„Uffff… Crăciunul în copilărie era frumos. Ne bucurăm de câte o portocala adusă de Moș Crăciun, pentru că la noi ajungea mai greu că nu era strada asfaltată. Așa ne spunea mama mea, îmi dau lacrimile când îmi amintesc. Dar Moș Crăciun în schimb nea dat cea mai frumoasă educație de la un an la altul trebuia să ascultăm că poate poate ajunge și pe la noi. Credeam cu sfințenie în Moș Crăciun.”, a declarat Florca Boboi, pentru CANCAN.RO.

(VEZI ȘI: ALĂTURI DE CINE ȘI-A PETRECUT FLORICA BOBOI ZIUA DE NAȘTERE. FANII CÂȘTIGĂTOAREI ,,CHEFI LA CUȚITE”NU SE AȘTEPTAU LA ASTA)

Florica Boboi va petrece sărbătorile în familie. Foto: Instagram

Ce va face Florica Boboi cu premiul de 30.000 de euro de la „Chefi la cuțite”

În cadrul competiției „Chei la cuțite”, Florica Boboi a dat tot ce a avut mai bun și le-a demonstrat tuturor de ce este capabilă. Cu sfaturile lui chef Sorin Bontea și alături de echipa sa, a reușit să impresioneze jurații din finală și să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Floricuța este foarte mândră de reușita ei și deja știe în ce va investi banii pe care i-a câștigat. Aceasta își dorește să își extindă afacerea, să își mărească echipa de catering, iar toți banii vor merge în această direcție.

După experiența „Chefi la cuțite”, Florica Boboi a rămas cu o amintire foarte plăcută și numeroși noi prieteni. Aceasta păstrează legătura cu majoritatea concurenților și chiar cu chef Sorin Bontea. De pe lista de contacte au fost însă excluși câțiva concurenți care nu au prea avut-o la inimă.

„Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu. O să  îmi măresc echipa de catering.

Dacă îl contactez răspunde (n.r. Sorin Bontea), dacă îi scriu un mesaj sau îi cer o părere îmi răspunde cu plăcere. Este un chef și un caracter deosebit. Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut.”, a mai spus Florica Boboi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *