Casa Regală a organizat o petrecere de Crăciun, dar prințul Harry și Meghan Markle nu au fost invitați. Care este motivul, de fapt

Regele Charles și regina Camilla organizează o petrecere fastuoasă de Crăciun, însă pe lista invitaților nu se află și prințul Harry și soția lui, Meghan Markle. 

Potrivit presei străine, se pare că petrecerea de Crăciun din acest an va fi una memorabilă pentru familia regală. Pe lângă faptul că este primul Crăciun fără regina Elisabeta a II-a, organizarea ultimelor două Crăciunuri au fost îngreunată de perioada pandemiei.

Vezi și: MOTIVUL PENTRU CARE TOATE FEMEILE ,,AU FUGIT” DIN VIAȚA PRINȚULUI HARRY, ÎN AFARĂ DE MEGHAN MARKLE. ,,A ACCEPTAT TOT CE A URMAT

La Crăciunul din acest an va avea loc una dintre cele mai mari adunări a familiei regale, imediat după adunarea de acum câteva luni de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ca în nici un an, cercul membrilor familiei se va extinde, la petrecere fiind invitați pentru prima dată și cei 3 copii ai reginei Camilla, Zara și Mike Tindall.

Se crede că regina Camilla a ținut ca toate rudele sale să fie prezente la eveniment. Invitatul surpriză este prințul Andrew și fosta lui soție. În urmă cu ceva ani acesta a fost deposedat de titlurile și îndatoririle sale ca membru al familiei regale.

”Camilla dorește ca familia ei să fie în centrul Crăciunului, mai ales că Charles nu-l va avea acolo pe fiul său cel mic.

Este un Crăciun extrem de important, venind la doar câteva luni după ce s-au adunat cu toții ultima dată pentru înmormântarea Reginei… Am văzut unitatea la concertul de colinde al Prințesei de Wales de săptămâna aceasta, iar Crăciunul va fi ținut în același spirit.”, a declarat o sursă pentru Thesun.uk.

Ca o dovadă de unitate, familia regală plănuiește să meargă toți la slujba de Crăciun de la biserică.

Coincidență sau nu, după lansarea serialului Netflix, ”Harry & Meghan”, serial care a adâncit și mai tare ruptura cu membrii casei regale, prințul Harry și Meghan Markle nu se află pe lista invitaților la marea petrecere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *