Casa în care a copilărit Arsenie Boca, scoasă la vânzare! Suma exorbitantă care se cere

Casa părintească a lui Arsenie Boca a fost scoasă la vânzare, iar prețul nu este deloc unul mic. Proprietatea care se află în localitatea Vața de Sus, județul Hunedoara, măsoară o suprafață de 8,5 hectarea. Anunțul a fost făcut pe un site de imobiliare. Proprietarul informează că aceasta este o bună oportunitate pentru cei care activează în domeniul turismului. 

Proprietatea părintelui Arsenie Boca a fost inființată de către un preot și un afacerist din orașul Timișoara. Terenul cu suprafața de 8,5 hectare cuprinde un foișor de vară, o anexă și alte două căsuțe.

(CITEȘTE ȘI: ”BUCUREȘTIUL VA FI ȘTERS DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI!” ARSENIE BOCA, PREZICEREA CARE A NĂSCUT PANICĂ ÎN RÂNDUL ROMÂNILOR)

Prețul cu care se vinde casa părintească a duhovnicului Arsenie Boca

Locul în care a copilărit Arsenie Boca până la vârsta de 12 ani a fost scos la vânzare. Terenul care a aparținut familiei acestuia primește ofere din mai multe locuri ale lumii.

Agenții imobiliari au rămas surprinși de faptul că domeniul care este scos la vânzare reprezintă un punct de interes pentru posibili cumpărători din Elveția, Anglia, Statele Unite ale Americii, Franța și, nu în ultimul rând, România. Locul care arată ca în basme se vinde cu suma de trei milioane de euro, preț negociabil, potrivit informațiilor oferite de antena3.ro.

Casa în care s-a născut Arsenie Boca. Sursă foto: captură YouTube

Arsenie Boca, unul dintre cei mai iubiți duhovnici

Părintele s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, în localitatea Vața de sus din Hunedoara. Arsenie Boca este văzut ca fiind unul dintre cei mai mari și mai iubiți preoți. Anual, mii de credincioși ajung la mormântul acestuia, fiind cunoscut pentru minunile pe care le-a făcut în viața acestora.

( VEZI ȘI: PROFEȚIILE PĂRINTELUI ARSENIE BOCA PENTRU NOUL AN)

A studiat la Liceul Național Ortodox ,,Avram Iancu” din Brad, fiind cel mai bun din promoția sa. Arsenie Boca a terminat liceul ca șef de promoție, în anul 1929. A urmat apoi înscrierea în cadrul Academiei Teologice din Sibiu, pe care a absolvit-o în anul 1933, potrivit informațiilor oferite de doxologia.ro.

De-a lungul vieții sale, duhovnicul s-a remarcat prin blândețea de care dădea dovadă în orice interacțiune cu oamenii. Nu s-a abătut de la calea credinței, iar credincioșii au încredere în puterea lui de a le asculta rugăciunile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *