Carmen de la Sălciua, cu o burtică suspectă la un eveniment: ”E însărcinată!”

Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Aceasta a fost întrebarea de pe buzele internauților, dar și a invitaților de la evenimentul unde a fost invitată să cânte. Imaginile vorbesc de la sine.

Carmen de la Sălciua a reușit să uimească invitații evenimentului unde a fost invitată să cânte. Îmbrăcată într-un costum din două piese, coincidență sau nu, cântăreața a lăsat la vedere o posbilă burtică de gravidă.

Vezi și: CARMEN DE LA SĂLCIUA A PLECAT DIN NOU ÎNTR-O VACANȚĂ PE LUX ȘI OPULENȚĂ! CE DESTINAȚIE A ALES ARTISTA ÎMPREUNĂ CU MARIAN CORCHEȘ

Deși nu pare a fi o ținută aleasă accidental, ultimele imagini cu aceasta au reușit să pună pe gânduri internauții. Carmen a fost prezentă la o petrecere în Timișoara, acolo unde a mers însoțită de trupa ei.

Sacoul purtat de aceasta i-au evidențiat și mai mult formele din jurul taliei. Invitații nu au putut trece cu vederea formele specifice unei posibile gravide. Evident că imaginile au stârnit curiozitatea urmăritorilor din mediul online și nu au fost puțini cei care au încercat să afle adevărul.

Carmen de la Sălciua./ Sursa foto: Tik Tok

”Sarcină ușoară./ Are burtică din ce se vede. / Să fie într-un ceas bun. Se vede bine forma de graviduță. / Doamne ajută. Este cel mai frumos lucru pentru o mămică de a aduce pe lume un prunc. Felicitări, frumoasa noastră Carmen. / E însărcinată! Bravo ei. / Sarcină ușoară! Când vine bebe? / Sarcină ușoară și un bebe sănătos. / Ce burtică frumoasă are. Naștere ușoară”, au fost doar o parte din comentariile internauților.

După mai multe relații eșuate, printre care și o căsnicie cu manelistul Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a găsit liniștea alături de Marian Corcheș, cel care i-a devenit soț. Nu de puține ori aceasta a declarat că își dorește să devină mămică. Să fie acesta momentul în care cântăreața nu și-a mai putut ascunde sarcina? Rămâne de văzut dacă familia celor doi se va mări cu încă un membru.

Vezi și: CARMEN DE LA SĂLCIUA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PRESUPUSA SARCINĂ: „NU AM SIMPTOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *