CANCAN.RO știe sumele primite de Renata Gheorghe și Denisa Despa după lupta în cușcă: Bombele-sexy au fost convinse să se „păruiască” pentru cifre cu puține zerouri

Denisa Despa și Renata Gheorghe s-au luptat în gala RXF pentru aproximativ 3.000 și respectiv 1.000 de euro. Sumele ar părea infime față de cifrele care s-au vehiculat pentru alți combatanți, dar totuși se pare că au fost convingătoare pentru cele două bombe-sexy. CANCAN.RO are detaliile exclusive și vi le prezintă în cele ce urmează!

Anul acesta, Renata Gheorghe și Denisa Despa s-au alăturat proiectului cu lupte-n cușcă și au participat în gala „RXF STAR EDITION”. Sursele CANCAN.RO dezvăluie că organizatorii galei au scos din buzunar circa 1.000 de euro pentru „fosta” lui Leo de la Strehaia.

Pe sexy-dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu cu prestația ei de pe scena „Românii au talent” au plătit-o cu aproximativ 3.000 de euro. Ceva mai mult. Că a și câștigat bătălia.

Renata Gheorghe a primit 1.000 de euro pentru lupta din gala RXF / (Sursa: Arhivă)

(NU RATA: Renata Gheorghe a renunțat la inhibiții, dar și la haine! Imagini fierbinți cu bruneta)

Renata Gheorghe și Denisa Despa și-au împărțit pumni și picioare

Sursele CANCAN.RO dezvăluie că sumele pentru care s-au luptat cele două sunt destul de mici față de cele pe care le solicită cei care vor să intre acum în ringul cu circuit închis.

De altfel, Dorian Popa a cerut 300.000 de euro pentru a intra în cușcă, sumă pe care organizatorii RXF ar fi pregătiți să i-o ofere. Mai mult, CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, că OG Eastbull și John Băiat Bun vor primi fiecare câte 10.000 de euro pentru meciul care va avea loc în luna februarie a anului viitor (Vezi AICI detalii).

Denisa Despa
Denisa Despa a intrat și în circuitul MMA (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: Ema Karter: ”Apare cu toate drogatele și femeile ușor accesibile!”Onlyfanista dă de pământ cu fostul iubit luptător. ”Calificata” Denisa Despa, luată la țintă?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *