CANCAN.RO a găsit-o răvășită toată pe iubita lui Mircea Badea: Carmen Brumă s-a luptat pentru o plasă cu produse bio!

Carmen Brumă a ieșit, zilele trecute, la cumpărături! Nu oricum, căci vântul a răvășit-o toată! Nu s-a lăsat și în căutarea produselor de patiserie a plecat iubita lui Mircea Badea. N-a vrut orice fel de dulciuri, ci bio! Paparazzii CANCAN.RO au întâlnit-o în zona Floreasca pe Carmen și vă prezentăm imaginile exclusive în cele ce urmează! 

Carmen Brumă nu s-a lăsat până n-a găsit ce a căutat! Zilele trecute, în zona Floreasca, iubita lui Mircea Badea și-a parcat mașina și a plecat după produse de patiserie! Dar bio să fie! Și le-a și găsit. Doar că la câteva străzi distanță față de locul în care își parcase autoturismul.

Și pentru Carmen Brumă probabil că n-a fost un lucru rău! A fost nevoită să facă mișcare, lucru care-i și place. Căci face sport extrem de des și este și antrenor personal, meserie din care câștigă bani frumoși.

Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele iubitei lui Mircea Badea zilele trecute și au surprins imagini de excepție pe care le puteți vizualiza în galeria FOTO + VIDEO!

Carmen Brumă a cumpărat produse de patiserie, dar bio / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Carmen Brumă şi Mircea Badea, daţi afară din casă! Motivul pentru care au fost obligaţi să se mute de urgenţă)

Carmen Brumă s-a luptat pentru a-și umple punga cu produse de patiserie

Vedeta Antenei a cam fost „lovită” puternic de vânt. Lucru care n-a făcut-o să se abată de la drumul său. I-a răvășit puțin părul, dar Carmen Brumă a răzbit! A intrat în patiseria cu produse bio și a ieșit cu o pungă plină.

Nu s-a îndreptat imediat către mașină pentru a se pregăti de plecare, ci a trecut și pe la o farmacie. Imediat cum a terminat de făcut cumpărăturile și acolo, a luat-o la pas către autoturismul său. Și a avut ceva de mers. Dar n-a contat. Chiar dacă afară vremea nu e îmbucurătoare.

Iar iubita lui Mircea Badea a ales pentru „escapada” la patiserie o pereche de blugi rupți, prin care putea intra lejer frigul. Totuși, în partea de sus a atașat un palton negru, destul de lung, iar în picioare a încălțat o pereche de cizme negre. Ținutei a atașat și o pată de culoare, căci a ales o eșarfă roșie pe care și-a pus-o la gât.

Iubita lui Mircea Badea a cam fost „lovită” de vânt / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Carmen Brumă şi Mircea Badea, locuinţă nouă de „baştani”. Cum arată terasa, mare cât un teren de handbal)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *