CANCAN.RO a aflat cine este prima achiziție pentru „Bravo, ai stil!”, sezonul 8: A vrut să se lupte în RXF pentru 10.000 de euro, dar semnează cu Kanal D

Kanal D a început castingul pentru sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil!”, iar CANCAN.RO a aflat cine ar putea fi prima concurentă a show-ului! Beatrice Ungureanu, cunoscută ca Bettyshor pe rețelele de socializare, ar urma să semneze cu trustul de televiziune turc Doğan. Sau cel puțin ea așa susține în fața apropiaților. Site-ul nr. 1 din România vă prezintă toate informațiile în exclusivitate. 

Beatrice Ungureanu sau Bettyshor este cunoscută pe rețelele de socializare, având o comunitate de aproximativ 40.000 de urmăritori pe Instagram, și circa 300.000 pe Tik Tok. Ea mai face și OnyFans, iar mai nou a semnat cu Playboy.

Sursele CANCAN.RO dezvăluie că bruneta ar vrea cu orice preț să ajungă în lumina reflectoarelor și chiar și-ar fi exprimat dorința, în fața apropiaților, de a intra în gala RXF. Dar doar pentru o sumă „modică” de peste 10.000 de euro!

Planurile s-au mai schimbat între timp, căci Bettishor ar cam fi pus ochii și pe emisiunea de stil de la Kanal D. Nu mult a fost, susțin sursele noastre, până când bruneta ar fi aflat că este la doar un pas de a-și vedea visul cu ochii! Turcii se gândesc serios ca bruneta să fie una dintre participantele sezonului următor.

Beatrice Ungureanu a vrut să se lupte în gala RXF / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Fostă concurentă de la „Bravo ai stil”, acuzații dure la adresa Alexandrei Stan. Bianca ar fi fost părăsită de iubit din cauza artistei: „M-ai folosit doi ani…”)

Bettyshor ar putea participa la „Bravo, ai stil!” – sezon 8

În acest sens, Beatrice Ungureanu ar urma, zilele următoare, să semneze cu șefii de la Kanal D. Căci au acceptat-o! Și ar fi foarte entuziasmată. Pentru că acolo s-au format vedete în showbiz-ul autohton, dar și influenceri. Aceasta consideră că o participare în show-ul de la Kanal D i-ar aduce un plus serios de notorietate.

Bine, bruneta a mai fost chemată și în sezonul 2 al emisiunii „Bravo, ai stil!”, însă a refuzat. De data asta ar părea că e cu noroc, iar Bettysor ar putea apărea pe ecranele televizoarelor în sezonul 8 al emisiunii de stil! Nu ar fi complet străină de această lume pentru că printre altele pentru că întreprinde și activități de design.

Bettishor ar urma să fie concurentă la „Bravo, ai stil!” / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: Fiica Marisei Paloma trece printr-o perioadă dificilă. Ce spune fosta concurentă de la Bravo ai stil: „Nu știam ce să-i facem”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *