Ca în România, nicăieri! Câțiva bărbați au fost surprinși în timp ce tăiaul porcul pe acoperișul unui bloc

Porcul e mai gustos dacă e pârlit la înălțime sau cel puțin, asta arată câțiva români din Baia Mare care au ales să taie porcul pe acoperișul unui bloc. Imaginile surprinse de un trecător au devenit virale.

Mai mulți bărbați au fost surprinși în timp ce tăiau și pârleau porcul pe acoperișul unui bloc din Baia Mare. Un trecător i-a surprins pe „curajoși” și a filmat întreaga scenă, petrecută pe o stradă din oraș numită Aleea Filaturii.  Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Imaginile în care au fost surprinși bărbații din Baia Mare, care tăiau porcul pe acoperișul unui bloc / (sursă foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: Imagini virale | ”A leșinat bradul!”. Reacțiile ilare ale oamenilor, după ce primăria din Bacău a montat un brad înalt de 24 de metri)

Astfel de cazuri au avut loc în ultimii ani în România

Nu este prima dată când are loc o astfel de situație. În ultimii ani, mai mulți români au fost amendați, după ce au ales să sacrifice porcii fie pe acoperișul blocurilor sau fie în spatele blocurile. Anul trecut, un bărbat din Oradea a fost prins de polițiști în timp ce tranșa un porc în spatele blocului.

„Primul apel, pentru că am primit mai multe sesizări, a fost primit la ora 9:02. La ora 9:15, o echipă de agenţi era deja la faţa locului, unde a surprins mai mulţi bărbaţi în timp ce tranşau un porc”, a declarat directorul Poliţiei Locale Oradea, Cristian Beltechi, potrivit Digi 24.

În urma sesizării, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei. 

„Au provocat indignarea vecinilor. Trăim la oraş, nu se poate să tai porcul în faţa blocului. Sincer, nici n-am mai primit astfel de reclamaţii până acum”, a declarat şeful DSVSA Bihor, Remus Moţoc, potrivit sursei menționate.

„Trebuia să-l taie acolo în curte, nu să vadă toată lumea cum tranşează porcul în oraş sub geamurile vecinilor. De altfel, oamenii au înţeles că au greşit şi au şi băgat porcul tăiat în garaj”, a fost reacția unui vecin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *