mar. oct. 15th, 2019

Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

Titu: Producătorii scoși, din Piață, în ploaie pentru Ziua Recoltei

1 min read

Ziua recoltei, un fel de Ziua păcălelii, la Titu!

Evenimentul organizat de primărie a constat doar în mutarea agricultorilor din spațiu închis al pieței orașului, în scuarul din fața acesteia, în ploaie. Clienții care încercau să intre în piață erau întâmpinați de șeful acesteia cu mesajul: este închis!

Producătorii au fost nevoiți să acopere o parte din marfă, iar cealaltă să o scoată afară, deși vremea era ploioasă și rece.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în 2012, dar nu  i s-a păstrat continuitatea. Atunci, la Titu, au fost invitați producători din întreaga regiune. Inițiativa i-a aparținut fostului viceprimar, Vlad Oprea.

“O inițiativă pe care am avut-o în 2012, pe vremea când eram viceprimar al orașului.

Din păcate, fără continuitatea pe care merita, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru producătorii locali care au, în continuare, dificultăți cu piața de desfacere.

Mă preocupă acest aspect și am câteva soluții pe care le vom pune în aplicare de la anul. #pentruTitu” a scris Oprea pe facebook.

La prima ediție, producătorii veniți la eveniment au fost scutiți de plata taxei pieței, la inițiativa lui Oprea, în urma unei discuții cu agricultorii.

 

 

Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.