Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

Singurul licean de 10 din Dâmbovița, decizie surprinzătoare cu privire la emigrare

1 min read

Deși, ne-am obișnuit ca liceenii cu rezultate excelente la examene să opteze exclusiv pentru studii și cariere în afara țării, singurul elev care a  obținut în acest an 10 la BAC, în Dâmbovița, spune că nu are de gând să plece. Ramona va studia la București și are încredere că poate să se realizeze și în România.

Ținând cont de faptul că am terminat un profil de Filologie – bilingv engleză, parcursul meu viitor este destul de evident… Voi studia la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Am ales să rămân în țară pentru că am încredere că voi putea să mă realizez și aici dacă depun suficient efort și excelez în ceea ce fac.” a declarat Ramona Stoica, pentru gazetadambovitei.ro

Târgovișteanca Romona Stoica, elevă a Colegiului “Ienăchiță Văcărescu”, a obținut media generală 10, în condițiile în care rezultatele la examenul din acest an au fost mai slabe decât anul trecut. Mai puțin de 60% dintre elevii înscriși la BAC au promovat examenul. Eleva de 10 mai crede însă că tinerii nu mai sunt interesați să exceleze la BAC, fiind mult mai practici și concentrându-se pe amiterea la facultate.

Print Friendly, PDF & Email
Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.