Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

PSD Titu sprijină o nouă acțiune de donare de sânge

2 min read

Acțiunea va avea loc pe 1 noiembrie 2019, la sediul PSD Titu. Reprezentanții organizației vin, periodic, în sprijinul bolnavilor care au nevoie de sânge.

Stimați prieteni,

Vineri, 1 noiembrie, vom organiza o nouă acțiune de donare de sânge, la Titu!

Am discutat cu doamna director de la Centrul Transfuzie Dambovita și am stabilit să vină din nou la sediul PSD ( pentru a patra oară în ultimii 2 ani ) , pe data de 1 -XI-2019, între orele 9 si 13!

Mulți dintre voi știti, dar atașez alături,în foto, condițiile pe care trebuie sa le îndepliniți pentru a putea dona.

De asemenea, veți primi o adeverință prin care vă veți putea lua o zi liberă de la serviciu, scutire de la liceu sau facultate, plus bonuri de masă!

Vă aștept !

#TITU❤” a scris președintele PSD Titu, Vlad Oprea, inițiatorul acțiunii, pe facebook.

Ultima mobilizare pentru donare de sânge, la Titu, a fost în luna mai.  Rezultatele au fost forte bune.

“Noi acolo găsim mereu cel puţin 30 de donatori. Ieri am recoltat de la 40 de persoane, deci 40 de pungi, de fapt s-au prezentat 44 de persoane, dar am mai şi respins. Ne-a organizat bine, pentru că spaţiul acela este foarte propice… Este a treia sau a patra oară de când mergem acolo şi deja au devenit donatori fideli, pentru că d-ul Oprea imediat le dă un telefon, face anunţ pe facebook şi oamenii vin. Deci recoltarea de la Titu a fost foarte eficientă”, declara după acțiunea din mai dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.