Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

ProRomânia i-a rămas mică lui Țuțuianu. Vrea întoarcerea în PSD

2 min read

sursa Foto: Facebook Adrian Țuțuianu

Fostul lider al social democraților insistă în aparițiile publice cu faptul că Viorica Dăncilă ar trebui să anuleze excluderile din partid. Țuțuianu ar fi beneficiar direct al unei asemenea măsuri, fiind exclus din partid, în urma unui scandal cu jigniri la adresa colegilor de partid. Anularea excluderii i-ar redeschide ușa partidului, în condițiile în care este clar că ProRomânia nu numai că este un partid prea mic pentru ambițiile sale, dar tinde și la fraternizare cu PSD-ul din care s-a desprins. Iar pentru Țuțuianu nu există varianta unei înțelegeri/ alianțe cu actuala conducere a PSD Dâmbovița reprezentată de Rovana Plumb, pe care a atacat-o virulent, de la excluderea sa. Reprimirea în partid ar însemna o postură din care să o sape mai eficient pe Plumb. În plus, PSD, cu toată scăderea din sondaje, este un vehicul mult mai bun pentru 2020 decât ProRomânia pentru cineva care își face calcule politice pentru o nouă funcție aleasă.

Așa cum și-a început mandatul de lider ales al PSD este, însă, greu de crezut că Viorica Dăncilă va lua o asemenea decizie.  Chiar și numai pentru atitudinea oscilantă a lui Adrian Țuțuianu care a votat moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ea, la doar câteva luni după ce declara că niciodată nu va vota împotriva unui Guvern PSD.

Adrian Țuțuianu – 18 noiembrie 2018  “Eu nu am să votez niciodată vreo moiune de cenzură împotriva Guvernului PSD. Am să fiu critic acolo unde trebuie”. 

Adrian Țuțuianu  – 4 iunie 2019 „Vom susţine orice moţiune de cenzură. Nu am negociat nimic cu cei din PSD. Nu avem ce să negociem”.

Never Say Never!

Print Friendly, PDF & Email
Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.