lun. sept. 23rd, 2019

Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

ANI a intrat, în forță, în Primăria Titu. Traian Niculae, cercetat pentru interferența dintre business-ul propriu și funcția administrativă

1 min read

Sursa foto: facebook

Agenția Națională de Integritate verifică situația primarului orașului Titu, Traian Nicolae, acuzat de mai multe fapte legate de cheltuirea banului public.

Faptele de care este acuzat primarul Trian Niculae au legături cu una dintre afacerile acestuia, o benzinărie de pe raza orașului, la care este acționar. Mai multe societăți comerciale care au desfășurat lucrări în Titu, finanțate din bugetul primăriei, au alimentat constant pentru lucrări de la această benzinărie. Inspectorii de integritate verifică legătură dintre alocarea bugetului (adesea prin încredințare directă) către aceste societăți și dacă au fost obligate să alimenteze de la benzinăria primarului.

Un alt aspect verificat este atribuirea directă a serviciilor de deszăpezire (peste 800.000 de milioane de lei vechi anual, vreme de patru ani) unui PFA din oraș, fără capacitatea reală din punctul de vedere al utilajelor și, evident, resursei umane, fiind vorba de un PFA. Doar că acesta aparține soțului unei angajate a benzinăriei edilului.

Dacă ancheta ANI va confirma cele de mai sus, edilul riscă atât interzicerea ocupării unei funcții publice, cât și aspectele penale ce decurg din aceste fapte.

 

Distribuie articolul

1 thought on “ANI a intrat, în forță, în Primăria Titu. Traian Niculae, cercetat pentru interferența dintre business-ul propriu și funcția administrativă

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.