Botoşani: Focuri de armă pentru prinderea unui şofer de 18 ani care nu avea permis și nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Poliţiştii botoşăneni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care a nu oprit la semnal, ei stabilind că la voln se afla un tânăr de 18 ani care nu are permis de conducere.

Poliția RomânăFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au făcut, sâmbătă, pe drumul comunal D.C. 56 A, în comuna Corni, semnal de oprire a unui autoturism. Şoferul nu s-a oprit, continuându-şi deplasarea.

“Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, somând în mod repetat conducătorul auto să oprească, însă acesta mu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate trei focuri cu arma din dotare, atât în plan vertical cât şi înspre autovehicul, fără a fi rănită vreo persoană”, a anunţat IPJ Botoşani.

Sursa citată a menţionat că în urma folosirii armamentul şoferul a oprit maşina. Poliţiştii au stabilit că maşina era condusă de un tânăr de 18 ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Sursa: news.ro/Sursa foto: Dreamstime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *