„Blestemul” show-urilor de gătit! Concurenţii de la Chefi la cuţite & Masterchef care au murit fulgerător

În ultima vreme, tot mai mulți concurenți de la emisiunile culinare au murit în circumstanțe cumplite. Fie că au participat la „Chefi la cuțite”, fie că au ales „Masterchef”, pasionații de bătit parcă ar fi atinși de un blestem. Iată trista poveste a celor care ne-au părăsit subit, atât de îndrăgiți pentru aparițiile de la Antena 1 și Pro Tv. 

Gabriel Apostol era judecător de meserie, dar talent în bucătărie. Pe data de 1 decembrie 2022, fostul concurent de la „Masterchef” a ales să se sinucidă, introducându-și benzină în vene. Bărbatul era căsătorit și avea două fetițe, de 9 și 15 ani.

Ramon Chicireanu a fost concurent la aceeași emisiune culinară ca Gabriel Apostol. De mai bine de doi ani, se lupta cu cancerul limfatic, iar în 2018 a fost și operat, dar fără succes. În urma pierderii sale, trei copii au rămas orfani.

Ramon Chicireanu a fost concurent „Masterchef”. Sursă foto: colaj Facebook

Sissoko Sidia, fostul concurent „Masterchef”, a murit pe data de 20 decembrie 2021, ca urmare a infectării cu coronavirus. Bucătarul a fost unul dintre primii concurenți ai emisiunii, participând la sezonul cu numărul 1 al reality-ului gastronomic.

(CITEȘTE ȘI: Ultima apariție televizată a lui Nosfe! Artistul a putut fi urmărit marți seara, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” de pe Antena 1)

Foști concurenți „Chefi la cuțite” care au fost atinși de „blestem”.

În data de 16 octombrie 2022, Vlad Darius Crețan a murit la vârsta de doar 37 de ani. Nosfe avusese concert și s-a dat jos de pe scenă pentru că se simțea rău. După aceea, trapperul a mers acasă, unde a și murit de infarct. Fondatorul Șatra Benz și soția lui au fost concurenți în sezonul cu numărul 10 din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, moment în care s-au și împrietenit cu Florica Boboi, cea care a plecat acasă cu marele premiu.

Nosfe și Mădălina Crețan, în perioada în care au participat în show-ul culinar de la Antena 1. Sursă: Instagram

Iulian Juncănaru era un sucevean dentist de meserie, dar și un talent în bucătărie. La doar 39 de ani, fost găsit fără suflare, subit, în data de 3 decembrie 2022, în apartamentul său din București. Dentistul pasionat de bucătărie a  fost concurent în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8 din anul 2020, unde i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, dar și cu preparatele sale.

Vasile Rusu a trecut la cele sfinte în data de 17 aprilie 2020, după ce a fost internat la Spitalul Județean Suceava timp de o săptămână. Cauza decesului fostului viceprimar al comunei Broșteni, la doar 54 de ani, a fost coronavirusul. Pasionat de gătit, Vasile Rusu a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” în anul 2018, în cel de-al 6-lea sezon al emisiunii. Imediat după apariția de la Antena 1, faima lui și simpatia fanilor a crescut enorm, motiv pentru care vestea decesului său a fost atât de dureroasă.

Care este cel mai nefast sezon „Chefi la cuțite”. Coincidență neașteptată pentru concurenți

Lino Bucci, celebrul bucătar italian, a murit pe data de 3 mai 2022. În anul 2019, în sezonul cu numărul 7 de la „Chefi la cuțite”, dedicat familiilor, el a venit alături de Felicia (soția sa) și de cele două fiice ale lor, Mayla Annalisa și Chiara.

Liviu Chiorpec a murit pe data de 4 noiembrie 2021, după o lungă îndelungată cu cancerul. Fostul corporatist a fost coleg de plato cu Lino Bucci în sezonul cu numărul 9 al emisiunii de gătit de la Antena 1.

Liviu Chiorpec a fost concurent la „Chefi la cuțite”. Sursă foto: Facebook

Gheorghe Vătafu, renumit chef, un maestru în arta culinară, a murit pe data de 29 august 2022. Unul dintre fondatorii gastronomiei românești actuale s-a stins la vârsta de 82 de ani. În anul 2021, a fost invitat la emisiunea „Chefi la cuțite”, în sezonul cu numărul nouă, la care au participat și Lino Bucci și Liviu Chiorpec.

Așadar, se pare că sezonul cu numărul 9 este cel mai nefast de până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *