Bia Khalifa, atac devastator la Alex Bodi: ”Nu-mi plac peștii care bagă femeile la produs!”

Bia Khalifa dă de pământ cu Alex Bodi! Cea mai controversată persoană din showbiz, așa cum se recomandă, a fost invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii CANCAN EXCLUSIV. Acesta n-a avut nicio reținere să-l acuze în termeni extrem de duri pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu! 

În cadrul interviului CANCAN EXCLUSIV, Biei Khalifa i s-a cerut un TOP 5 al bărbaților din showbiz cu care ar vrea să aibă relații intime. Cunoscută pentru afirmațiile directe și degajate, nici de această dată „fosta” lui Dani Mocanu nu s-a ferit de răspuns.

În discuție a fost adus și numele lui Alex Bodi, musculosul din Mediaș cunoscut pentru relațiile cu nume cunoscute din showbiz-ul autohton. După spusele Biei Khalifa, musculosul nu este pe placul ei pentru că are un comportament de bărbat care exploatează femeile pentru beneficii financiare proprii.

„Fosta” lui Dani Mocanu susține că Alex Bodi are comportament de lover-boy/ (Sursa: Captură video)

(NU RATA: „M-am culcat cu anumiți bărbați care mi-au oferit cadouri după”. Bia Khalifa apare pe un site de escorte, dar neagă implicarea)

„Are fix comportament de pește”

CANCAN EXCLUSIV: Fă-mi un TOP 5 al bărbaților din showbiz cu care ai vrea să întreții relații intime. 

Bia Khalifa: Nu pot să-ți fac un top al bărbaților cu care aș vrea să întrețin relații sexuale pentru că, dacă vreau să fac asta, o fac. 

CANCAN EXCLUSIV: Zi-mi… Bodi. Alex Bodi. 

Bia Khalifa: Mie nu-mi place genul ăsta… Cu mușchi, pești, care au femei la produs. 

CANCAN EXCLUSIV: Alex Bodi e pește? Are femei la produs?

Bia Khalifa: Are fix comportament de pește, de femei la produs, de lover-boy d-ăla care n-o să fie fericit niciodată în viața lui. Nu știu, habar n-am. Nu-l cunosc. Poate e o persoană minunată, dar nu pare. 

Bia Khalifa îl caracterizează pe Alex Bodi / (Sursa: Captură video)

(VEZI ȘI: Bia Khalifa s-a „dezbrăcat” de rușine și a „vărsat tot”. Cum se laudă fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” cu ce are în lenjeria intimă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *