Bat clopotele de nuntă în showbiz! Bursucu și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare. „Am dat inelul.”

După 10 ani de relație, Bursucu și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare. Vedeta Kanal D și-a cerut partenera în căsătorie, iar răspunsul a fost evident un mare „DA”. Așa că, anul viitor cei doi și-ar putea unui destinele și în mod oficial, iar o nuntă mare se anunță.

Bursucu și cea pe care de ani de zile o numește „nevasta mea” formează un cuplu de 10 ani de zile. Relația celor doi este consolidată, a trecut proba timpului, iar acum se pare că o să devină și oficială. Bursucu și Andreea au deja o familie frumoasă și unită, iar cele două fete ale cuplului întregesc perfect tabloul.

După ani de relație, se pare că Bursucu și-a făcut curaj și a decis să își ceara iubita în căsătorie. Acesta a mărturisit că a dat inelul și este posibil ca anul viitor să urmeze și nunta.

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: Se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul.”, a declarat Bursucu, potrivit WOWbiz.ro.

(CITEȘTE ȘI: BURSUCU ȘI-A SCOS NOUL BOLID ÎN ORAȘ! CU CE MAȘINĂ S-A ETALAT PREZENTATORUL DE LA KANAL D LA UN MECI DE FOTBAL)

Bursucu, un romantic incurabil

Deși nu a oferit detalii despre cum a avut loc cererea în căsătorie, cu siguranță a fost una romantică. Deși nu pare la prima vedere, Bursucu susține că este un romantic incurabil și are mereu grijă să își surprindă partenera cu tot felul de gesturi care să îi demonstreze iubirea. Se pare că petalele de trandafiri, șampania sau lumânările sunt la ordine zile în relația celor doi.

„Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă. Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă. Îi pun lu nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul.

Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia leu. Eu sunt pești. Se spune despre noi că suntem curvari. Nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic.”, declara Bursucu.

(VEZI ȘI: BURSUCU A CĂLCAT STRÂMB! O CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ DE LA NOI DIN ȚARĂ A RECUNOSCUT CĂ EX-PREZENTATORUL DE LA TEO SHOW I-A FĂCUT AVANSURI)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *