Au spus secretul unei căsnicii de durată! Ecaterina și Ioan din Brașov sunt căsătoriți de 57 de ani. Au făcut nunta de aur!

În prezent, rareori mai auzi așa ceva! Ecaterina și Ioan, un cuplu din Brașov, au făcut nunta de aur, recent. Cei doi soți sunt împreună de 57 de ani și au dezvăluit care ar putea fi, de fapt, secretul unei căsnicii de durată! Iată mai jos, în articol, ce sfaturi oferă cei doi persoanelor care își doresc un mariaj lung și frumos.

Ecaterina și Ioan Vasiu reprezintă unul dintre cele 138 de cupluri care au sărbătorit nunta de aur în Brașov, seara trecută. Autoritățile au organizat o petrecere specială pentru cuplurile care au peste 50 de ani de căsnicie. În cadrul unui scurt interviu, cei doi au vorbit despre cum au reușit să mențină o căsnicie de lungă durată. Sunt împreună de 57 de ani.

Ecaterina are 75 de ani, iar Ioan, soțul ei, are 77 de ani. Chiar dacă viața nu a fost ușoară, cei doi au rămas unul lângă altul și au reușit să împlinească peste 50 de ani de căsătorie. Au fost întrebați care ar putea fi „rețeta” specială pentru un mariaj frumos și lung.

Vezi și IREAL! CE I-A FĂCUT SOȚIA DUPĂ 30 DE ANI DE CĂSNICIE: „TOTUL A ÎNCEPUT ATUNCI CÂND AM…”

Care este secretul unei căsnicii de durată?

Împreună, unul lângă altul, la aceeași masă, Ecaterina și Ioan și-au deschis sufletele și au vorbit despre care ar putea fi secretul unei căsnicii de durată. Femeia din Brașov a mărturisit că este important ca într-un cuplu să existe înțelegere și răbdare.

„Să aibă răbdare multă și să se gândească totdeauna foarte bine ce pas face, asta e. Și, fără răbdare și înțelegere, nu se poate trece prin necazuri și nici prin fericire”, a spus femeia din Brașov.

Pe de altă parte, soțul ei susține că atunci „când iubești, nu-ți mai pasă. Am privit așa: a venit un necaz, tot răul e spre bine, lasă, că vine altul, ai de unde să te ridici”, arată observatornews.ro.

Alte două cupluri din Brașov, aflate la evenimentul organizat de autorități, au depășit 60 de ani de căsătorie.

Citește și POVESTE DE DRAGOSTE ATIPICĂ! AU AVUT O CĂSNICIE NORMALĂ TIMP DE 14 ANI, IAR APOI S-AU ÎNDRĂGOSTIT DE ACEEAȘI PERSOANĂ

Sursă foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *