Au rămas muți de uimire! Ce au descoperit niște turiști străini, după ce au vizitat Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din România. Nenumărați turiști străini aleg să îl viziteze și rămân de-a dreptul surprinși de frumusețea și măiestria palatului de cleștar. Deși lucrările încă nu sunt gata, foarte multe persoane au ales să vină mai devreme, doar pentru a vedea cum arată hotelul în care se vor caza.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va fi deschis în cel puțin două săptămâni. În prezent, muncitorii lucrează fără oprire, fiind ridicate șase igluri. De asemenea, sunt deja mobilizate încăperile, iar muncitorii construiesc noptierele care sunt desprinse dintr-un palat de cleștar. Tema acestui an este Europa, iar fiecare dormitor va fi purta numele unei capitale. Un sculptor sloven este cel care se va ocupa de decorațiunile interioare. (VEZI ȘI: ACEST “TOBOGAN” DIN STICLĂ ESTE NOUA FANTEZIE A IUBITORILOR DE SENZAŢII TARI! TU AI VREA SĂ VEZI ORAŞUL LOS ANGELES)

,,Anul acesta pregătim nişte igluri cu 10 dormitoare. Băieţii lucrează la finisări acum. E cald, se lucrează puţin mai greu. Urmează două igluri şi recepţia. După Anul Nou o să fie ridicată biserica de gheaţă.”, au informat reprezentanții, potrivit observatornews.ro.

Turiștii străini, suprinși de frumusețea Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac

Frumusețea și construcția hotelului a reprezentat un punct de interes și pentru străini. Într-un clasament al destinațiilor speciale, publicația britanică The Times a inclus pe listă și Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Resort Hotel de Gheață. Sursă foto: hotelofice.ro

Deși încă nu au fost deschise porțile Hotelului de Gheață, nerăbdarea i-a determinat pe mai mulți turiști să vină să ,,inspecteze” stadiul lucrărilor, iar reacțiile lor au fost fabuloase. (CITEȘTE ȘI: TOP 15 CELE MAI FRUMOASE LOCURI DE VIZITAT IN ROMÂNIA!)

,,Este fantastic! Este diferit faţă de ceea ce am mai vizitat! N-am văzut niciodată aşa ceva!”, a fost reacția unui turist străin, potrivit sursei de mai sus.

,,Sunt constructor de meserie şi sunt impresionat.”, ,,Este sculptat din gheaţă şi arată ca şi cum ar putea fi un loc confortabil, dacă ai un pat călduros.”, ,,Mi se pare extraordinar! Mă bucur că avem aşa ceva în România şi nu trebuie să plecăm în alte ţări.”, au fost alte reacții de-ale vizitatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *