Au închiriat o vilă în Bușteni, dar au avut parte de o surpriză de proporții. Ce au descoperit niște români când au ajuns la fața locului

Întâmplarea nefericită a unor români a devenit virală. Cu gândul la perioada sărbătorilor de iarnă, familia Trofin a închiriat o pensiune în Bușteni, acolo unde și-au planificat să petreacă vacanța de Crăciun. Ce au pățit după ce au virat banii în contul proprietarei.

Alături de mai mulți prieteni, au ales o pensiune din Bușteni pe care au și rezervat-o din timp. Formalitățile au fost făcute cu ajutorul unei platforme de cazări online din România. Locația apărea ca fiind una nouă, iar fotografiile publicate i-au convins pe viitorii turiști să rezerve locația integral.

Vezi și: DE NECREZUT! CÂȚI LEI A DAT O TÂNĂRĂ PE UN PORUMB FIERT, ÎN ORĂȘELUL COPIILOR DIN PLOIEȘTI. CUM A REACȚIONAT CÂND VÂNZĂTOAREA A REFUZAT SĂ-I ELIBEREZE BON FISCAL

”La nici două ore după ce am făcut rezervarea am fost sunată de pe un număr de telefon care nu era pe rezervare, pe site. A zis că dânsa e proprietara şi să-i fac plata 50% avans din rezervare în contul personal.

Pe 28 noiembrie îmi trimite mesaj că trebuie să-i plătesc integral şi ceilalţi 50% până pe 1 decembrie că altfel îmi anulează rezervarea. Pentru că „dacă vine cineva între timp şi-mi oferă o sumă mai mare eu accept acea ofertă şi vă anulez rezervarea”, a declarat Mariana Trofin, potrivit Observatornews.

Când și-au dat seama că este posibil să fie păcăliți, soții Trofin s-au decis să meargă la Bușteni, acolo unde s-au dus direct la cazarea rezervată, însă au avut parte de o surpriză neplăcută.

”Am ajuns, nu răspundea nimeni. Contoarele erau toate sigilate, că sunt întrerupte toate utilităţile, gaze, lumină, apă”, a mai spus femeia.

Ajunși la fața locului, soții Trofin au stat de vorba cu vecinii presupusei proprietare și mare le-a fost mirarea când au aflat că, de fapt, aceasta este o simplă chiriașă.

Se pare că femeia este destul de familiarizată cu această metodă de a înșela turiștii. Când reușea să păcălească oamenii, așa zisa proprietară schimba numele pensiunii pe platforma de cazări online. Astfel, viitoarele victime să nu fie induse în eroare de reclamațiile celor înșelați.

”Eu am rezervat pe Casa Venture Buşteni, după ce am făcut reclamaţie şi-a schimbat în Casa Buşteni, a doua zi era House Buşteni.”,a mai spus femeia păgubită.

Vezi și: DE CE DUREAZĂ ATÂT DE MULT CĂLĂTORIILE CU AVIONUL. CÂȚI BANI PRIMESC CEI CARE SE OCUPĂ DE BAGAJE

Sursa foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *