Au ieșit la iveală noi detalii în cazul șoferului de 19 ani care a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Ce alcoolemie avea

Oamenii legii au aflat noi detalii în cazul bărbatului de 19 ani care a cauzat un accident grav în urmă cu numai două zile. După ce au fost efectuate toate testele, s-a determinat alcoolemia acestuia precum și starea în care se afla în momentul în care s-a urcat în mașină.

Un accident teribil avea să curme viața unui copil de 11 ani și să trimită alți cinci la spital de urgență. Un tânăr de 19 ani s-a urcat băut la volan, a condus nebunește pe străzile din Petroșani și a sfârșit prin a lovi cu putere șase micuți ce se aflau pe trecerea de pietoni.

VEZI ȘI: Ultima oră! Accident grav în București, în pasajul Unirii. Un autocar cu 48 de turiști greci a intrat într-un limitator. O persoană a murit

Ce alcoolemie avea șoferul care a lovit șase copii pe trecerea de pietoni

Din păcate, sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru părinții a șase copii din Petroșani, după ce un bărbat fără permis s-a urcat băut la volanul unei mașini și a demarat în trombă, accidentându-i grav pe cei mici. Unul dintre ei a pierdut lupta cu viața joi, 22 decembrie. Deși a fugit de polițiști, bărbatul a fost arestat și dus pentru a i se recolta probele de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Astăzi a ieșit la iveală faptul că i s-a găsit o valoare de 1,57 la mie.

„Șoferul din Petroșani care a lovit 6 copii, dintre care un băiat de 11 ani a fost omorât, avea o alcoolemie de 1.57 la mie, așa arată analizele de ultimă oră”, a explicat Adrian Cuculis, potrivit Antena 3.

NU RATA: Șoferul de 19 ani care a provocat un accident mortal în Petroșani a fost arestat. Un copil a murit, iar alți 5 se află în spital

În acest moment, tânărul se află în arest pentru 30 de zile, urmând să fie anchetat pentru faptele sale, fiind încadrat la cinci capete de acuzare. Oamenii legii fac tot posibilul pentru a determina dacă este nevoie sau nu să schimbe încadrarea de ucidere din culpă, în omor cu intenție indirectă.

„Începând de marți se vor face și primele audieri alături de depunerea unei plângeri penale și constituirii de parte civilă cu sume record. În acest caz, deși se fac verificări sub aspectul uciderii din culpă, vom solicita schimbarea încadrării în omor cu intenție indirectă”, a mai precizat avocatul Adrian Cuculis, potrivit sursei menționate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *