Ar fi avut șanse de supraviețuire Gabriel Apostol, după ce și-a injectat benzină în vene? Ce spun medicii

La data de 1 decembrie 2022, judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent al show-ului „MasterChef”, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul își injectase benzină în vene și a ajuns în stare gravă la spitalul din Pitești. Însă, când se afla în ambulanță, în drum spre București, a murit. Medicii au explicat ce s-a întâmplat în organismul bărbatului, după ce și-a injectat benzină, și, dacă ar mai fi avut șanse de supraviețuire.

Judecătorul Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor la data de 1 decembrie 2022. Fostul concurent de la „MasterChef” își injectase benzină în vene. Cea care a sunat la 112 a fost chiar soția lui. A fost transportat la spitalul din Pitești, apoi medicii au decis să îl transfere la București. Bărbatul a murit pe drum, în ambulanță.

Vezi și  FILMUL TRAGEDIEI DIN PITEȘTI, PAS CU PAS. MODUL ÎN CARE S-A SINUCIS GABRIEL APOSTOL E TERIFIANT! CE A FĂCUT CU DOAR CÂTEVA CLIPE, ÎNAINTE CA SOȚIA SĂ ÎL GĂSEASCĂ ZĂCÂND PE PODEA, ÎN BAIE

Ar fi avut șanse de supraviețuire?

După ce și-a injectat benzină în vene, Gabriel Apostol a fost găsit zăcând pe podea, în baie. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș. Pentru că se afla într-o stare gravă, bărbatul a fost internat, intubat și ventilat. Potrivit medicului-șef al UPU, Gabriel Apostol ar fi putut avea o șansă, dacă ar fi ajuns la Centrul de toxicologie din București. În timp ce se afla în ambulanță, în drum spre Capitală, a decedat.

„Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București”, a spus medicul-șef pentru jurnaluldearges.ro.

Vezi și  PRIETENII LUI IOAN, BĂIATUL DE PREOT CARE S-A SINUCIS, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. DE CE AR FI RECURS TÂNĂRUL LA GESTUL NECUGETAT

În anul 2018, o altă judecătoare, de la aceeași instanță, și-a pus capăt zilelor. Gabriela Iordache a decedat, după ce și-a tăiat venele și a înghițit detartrant. A stat internată în Spitalul Floreasca aproape o lună, având arsuri interne din cauza detartrantului. Lăsase și un bilet de adio familiei. Activa în magistratură de 15 ani.

Sursă foto: Capturi video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *