Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani! Iarna, îți „umflă” factura la curent cu 300 lei/lună

Facturile la energie electrică au devenit o problemă din ce în ce mai mare pentru toți românii. Scumpirile nu fac decât să creeze găuri mari în bugetul celor care au în casă un aparat electrocasnic care consumă mult. Iată despre ce este vorba, mai exact.

Nu mai există niciun dubiu pentru faptul că prețurile la facturile lunare au explodat neașteptat de mult în ultimele luni. Din această cauză, multe persoane fac tot posibilul pentru a nu mai consuma curent electric și gaze, așa cum o făceau anul trecut pe vremea asta. Pentru a evita o factură colosală venită din partea furnizorului de energie electrică, iată la ce aparat electrocasnic ar trebui să ai grijă.

VEZI ȘI: Ce trebuie să facă românii care au centrală de apartament! Costurile la încălzire se vor reduce cu 31%

Ce aparat electrocasnic își poate „umfla” iarna factura la curentul electric

Cu siguranță știți faptul că o centrală electrică vă va dăuna destul de mult din punct de vedere financiar, mai ales pe timp de iarnă. Acest aparat vă va face să scoateți din buzunar cel puțin 300 de lei pe lună, pentru a acoperi cei 200 kW pe care îi va consuma în momentul în care va produce apă caldă menajeră suficientă pentru două persoane.

Specialiștii susțin că o centrală electrică va consuma mult mai mult în momentul în care este setată pe o temperatură maximă o perioadă foarte lungă de timp. De asemenea, în cazul în care imobilul încălzit este prea mare, atunci și centrala va trebui să stea mai mult pornită și va consuma curent electric foarte mult.

CITEȘTE ȘI: Electrocasnicul care îți dă contorul peste cap. Cum putem folosi centrala electrică iarna, fără costuri suplimentare

Pentru a te putea bucura de un confort cât mai mare al casei tale, fără să fii nevoit să scoți din buzunar sume uriașe, poți opta pentru o centrală cu termostat. Astfel, vei putea seta o temperatură constantă în toată locuința, iar în momentul în care se ajunge la maxima respectivă, centrala se va opri de una singură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *