Antena 1 le-a pus gând rău chefilor Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Anunțul făcut de trust

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea parte de o mulțime de surprize în noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, de pe Antena 1. Cei trei chefi vor da de greu mai tare ca niciodată și vor fi nevoiți să lupte mai mult decât în edițiile anterioare pentru a-și asigura un loc în marea finală.

Așa cum era de așteptat, surprizele se vor ține lanț în noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Producătorii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp în mediul online, iar românii au rămas uimiți în momentul în care au aflat noutățile.

VEZI ȘI: Ce a stat în spatele plecării care a zguduit Antena 1 și emisiunea Chefi la cuțite: „Am greșelile mele”

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, puși în dificultate în noul sezon „Chefi la cuțite”, de pe Antena 1

De-a lungu ultimelor 10 sezoane au existat o mulțime de surprize în ceea ce îi privește pe chefi, dar și pe concurenți. Cel de-al 11-lea sezon debutează cu noi reguli la care se vor supune de această dată Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Lupta pentru amuletă va deveni din ce în ce mai grea și mai aprigă, deoarece nu va mai fi dată doar între cei trei chefi, ci în fiecare ediție, își va face apariția o a patra persoană care le va pune bețe în roate. Adversarii surpriză nu par să îi facă pe cei trei jurați să fie prea încântați de noua situație.

„Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”, a anunțat Chef Bontea.

NU RATA: Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” anunță schimbări radicale! Jurații sunt vizați: „Va fi război la puterea a patra”

Cine va fi cea de-a patra persoană care luptă pentru amuletă

Potrivit ultimelor informații puse la dispoziție de Antena 1, de-a lungul edițiilor care vor fi dedicate jocului pentru amulete își vor face apariția diferite personaje care vor încerca să îi încurce pe cei trei chefi. Astfel, nu va exista o singură persoană care se va „lupta” cu ei, ci vor fi mai multe, câte una în fiecare ediție difuzată la televizor.

Ștefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câteva dintre persoanele cunoscute care vor păși cu încredere în platoul „Chefi la cuțite” pentru a câștiga amuleta celor trei bucătari. De asemenea, jurații vor avea parte de o altă surpriză în momentul în care vor afla că unii dintre adversarii lor sunt pentru prima dată într-o astfel de emisiune.

„Am început acest sezon cu forțe proaspete și poftă de revanșă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câți adversari noi avem”, a spus Chef Scărlătescu.

Surprize vor exista și în momentul jurizării preparatelor pentru amuletă. De această dată, o singură persoană va decide cine primește amuleta. În fiecare ediție va exista câte un invitat special care se va lăsa sedus de gusturile din farfuria sa și va încerca să decidă cine este mai bun.

Când va începe sezonul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cel mai așteptat moment a fost anunțul celui de-al 11-lea sezon „Chefi la cuțite”. Așteptarea a luat sfârșit, deoarece pe data de 27 martie 2023 va fi difuzată prima ediție pe Antena 1. În fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30, românii își pot urmări preferații într-o luptă acerbă și se vor putea bucura de cele mai bune rețete pentru preparate culinare de tot felul.

„În sezonul 11 avem parte de provocări noi. ‘Chefi la cuțite’ este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *