Anghel Damian are stofă de tătic! Cum se comportă cu Theo Rose de când a aflat că este însărcinată

Anghel Damian și Theo Rose își trăiesc din plin povestea de dragoste. Cei doi urmează să devină părinți și se bucură de fiecare moment. Artista se află în primele luni de sarcină și are o misiune destul de dificilă. Se confruntă cu stările de rău specifice graviduțelor și trebuie să și muncească. Iubitul cântăreței este acolo să o sprijine la orice pas și este cât se poate de grijuliu.

Anghel Damian pare să aibă stofă de tătic, potrivit spuselor iubitei lui. Se pare că bărbatul și-a luat deja rolul în serios și până când se va ocupa de cel mic are multă grijă de Theo Rose. Acesta o susține la fiecare pas, iar de când a aflat că partenera lui este însărcinată este extrem de grijuliu. Regizorul o răsfață pe graviduță și este atent la toate nevoile ei.

Anghel Damian își ajută partenera cu tot ce poate și este un real sprijin pentru ea în aceste momente. Încearcă să îi creeze viitoarei mămici toți confortul și se asigură că nu îi lipsește nimic.

„Grijuliu, ca cu un bibelou, așa…Săracul…Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ceea ce o să urmeze și încearcă să-mi dea liniște și să-mi creeze confort, să trec cât mai ușor peste perioada asta.”, a declarat Theo Rose, potrivit fanatik.ro.

(CITEȘTE ȘI: LIA BUGNAR A RUPT TĂCEREA! CE SPUNE ACTRIȚA DESPRE THEO ROSE ȘI RELAȚIA CU ANGHEL DAMIAN. „FATA CARE…”)

Theo Rose, o graviduță ghinionistă

Theo Rose este în primele luni de sarcină și recunoaște că acum nu are o misiune tocmai ușoară. Se pare că artista se numără printre graviduțele ghinioniste. Aceasta se confruntă din plin cu stările de rău și grețurile. Nici poftele nu o ocolesc, iar oboseala își spune repede cuvântul.

„Sunt bine. Trăiesc și sunt sănătoasă, că mă tot controlez așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt și eu cu toate astea, grețuri, chestii specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus, mă lupt cu ele. Mă mai duc vreo 2-3 zile pe la mama, pe la tata, pe la țară…mă pun pe picioare. După aia mă întorc la București, aicea, mor. Cred că e și gândul că nu sunt în stare să mă îngrijesc atât de bine. Trage a somn într-una. Nu prea poftesc la chestii, doar la ce e pe masă, aș mânca foarte mult.

Am suportat bine stările de rău, fiind conștientă că e normal să se întâmple și asta. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără. Cred că e momentul potrivit pentru a face un copil. Corpul meu e pregătit pentru asta, e sănătos, are resurse. Acum trebuie să suport lucrurile astea”, a mai spus Theo Rose.

(VEZI ȘI: THEO ROSE, DE URGENȚĂ LA SPITAL: „AM FOST PE PERFUZII”. CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE SE CONFRUNTĂ VEDETA DE LA PRO TV, DE CÂND AȘTEAPTĂ COPILUL LUI ANGHEL DAMIAN)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *