Andrei Mărgăritescu s-a dedicat total religiei. “Crăciunul era pentru mine un șpriț! Acum…” + Minunea care i-a salvat cariera

Andrei Mărgăritescu (42 de ani) și-a schimbat radical modul de viață! Ex-internaționalul român s-a dedicat religiei și are un canal de YouTube unde postează materiale în care vorbește despre credință. În prag de Crăciun, CANCAN.RO a luat legătura cu fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo, ocazie cu care am aflat cum sărbătorește, după ce l-a descoperit pe Dumnezeu, nașterea Mântuitorului. Avem declarații în exclusivitate de la cel poreclit în trecut China.

Andrei Mărgăritescu, fost campion cu Dinamo, a lăsat petrecerile pentru un altfel de trai. A luat-o pe calea religiei, iar acum duce o viață în care starea sufletească este pură. Crăciunul reprezintă o sărbătoare aparte pentru ex-internaționalul român. Pentru el, nu mai înseamnă doar o reuniune de familie ca în trecut. Acum este “salvat” după cum susține și conștientizează cu adevărat însemnătatea nașterii Mântuitorului.

Dacă înainte era sărbătoarea prin care mă apropiam de familie, acum conștientizez și știu că s-a născut Mântuitorul care este un răscumpărător. Nu-l cunoșteam înainte, dar acum știu de ce a venit și de unde să mă salveze pe mine ca și copil al lui Dumnezeu dintr-o patimă a poftelor, plăcerilor, a păcatului ca să spun așa. Crăciunul este nașterea răscumpărătorului Mântuitorului”, ne-a declarat Andrei Mărgăritescu.

(VEZI AICI: ANDREI MĂRGĂRITESCU NU MAI ESTE BURLAC! S-A îNSURAT CU FATA LUI „SEMACA”)

“Dumnezeu a făcut multe minuni în viața mea”

În continuare, Andrei Mărgăritescu a vobit despre minunile care s-au petrecut în viața lui. Dumnezeu i-a salvat cariera și i-a oferit cel mai de preț lucru, libertatea, situații pentru care Îi este recunoscător pe viață.

După ce m-am întors la Dumnezeu, analizându-mi viața, în multe momente a făcut minuni în viața mea, chiar atunci când mi-a fost rău. Spre exemplu, când eram la Divizia B de patru ani de zile… plecasem de la Rapid și nu mai puteam reveni la Liga 1. Eram compătimit de prietenii mei, dar m-a sunat Ionuț Chirilă să mergem la Dinamo. Dumnezeu a fost în spatele meu tot timpul, chiar dacă eu nu eram întors la el. Eu și când nu eram cu Dumnezeu, El tot timpul a fost cu mine. Și ca să spun și un moment rău, când am avut problema cu procesul cu mașina pe care am cumpărat-o și era furată. Atunci a fost o încercare, iar acum conștientizez că și atunci Dumnezeu a fost cu mine”, a dezvăluit Andrei Mărgăritescu pentru CANCAN.RO.

Andrei Mărgăritescu are un canal pe YouTube unde vorbește despre Dumnezeu (SURSA FOTO: CAPTURĂ YOUTUBE)

“Spiritul Crăciunului este puțin confiscat”

Fostul internațional român și-a amintit, cu amărăciune, că, în trecut, Crăciunul reprezenta pentru el doar o ocazie de a face un șpriț cu familia și apropiații, nicidecum sărbătorirea Nașterii Mântuitorului. În prezent, își încearcă să le insufle copiilor săi dragostea pentru Dumnezeu în așa fel încât micuții să conștientizeze, cu adevărat, ce reprezintă ziua de 25 decembrie.

De Crăciun voi sta în familie, cu părinții, cu soția, cu copiii. Acum văd mult mai bine lucrurile duhovnicești, spirituale. La masă vorbesc mai mult despre ce înseamnă Crăciunul, acum înțeleg lucrul spiritual din spatele sărbătorii. Înainte, Crăciunul era pentru mine un șpriț, o băutură… vedem ca pe o reuniune de familie, dar în centrul mesei nu era Hristos. Spiritul Crăciunului este puțin confiscat de Moș Crăciun, de cadouri, fac aceste lucruri pentru copiii mei, vreau să înțeleagă partea care trebuie sărbătorită cu adevărat. Sunt adeptul cadourilor, dar copiii trebuie să conștientizeze că bucuria este pentru că în acea zi s-a născut Mântuitorul”, a spus Andrei Mărgăritescu.

(NU RATA: CUM AU JONGLAT BORCEA SI GIOVANI CU MARGARITESCU)

“Înainte beam, petreceam până la 5 dimineața”

“China” nu-și amintește deloc cu mândrie de trecutul său, când consuma alcool peste măsură. Însă, după ce l-a regăsit pe Dumnezeu, nu a mai întrecut măsura. Este cu totul alt om.

Înainte beam, petreceam până la 5 dimineața și nu vedeam că-mi face rău sau că eram măscărici. Acum, convertindu-mă și înțelegând minunea pe care Dumnezeu o face, prin puterea duhului, nu mai îmi plac astfel de lucruri. Nu e o înfrânare, trebuie să vezi lucrurile mai rușinoase, mizeriile pe care le făceai înainte. Nu am mai consumat alcool la modul să mă îmbăt. Așa să degust un vin, un pahar, dar nu trec în partea de beție. Nu mai exagerez pentru că nu-mi mai place starea aia”, ne-a mai mărturisit fostul fotbalist.

Trei trofee cu Dinamo

Andrei Mărgăritescu a început fotbalul la Rapid, însă adevărata consacrare a cunoscut-o la Dinamo. A mai jucat la Olimpia Satu Mare, CSM Focșani, Terek Grozny, CS Mioveni, Atletic Bradu și SCM Pitești, retrăgându-se în 2016. Are trei selecții în echipa națională. Cu Dinamo, a câștigat Liga I, Cupa României și Supercupa României.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *