Andreea Esca înlocuită la pupitrul știrilor! Care este motivul

Andreea Esca și-a îngrijorat fanii, după ce a lipsit de la pupitrul știrilor ProTV. Celebra prezentatoare a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că se confruntă cu unele probleme de sănătate, iar din acest motiv a fost nevoită să ia o pauză de câteva zile. Vedeta a apelat imediat la ajutorul medicilor pentru ca lucrurile să nu se înrăutățească. 

Andreea Esca traversează o perioadă dificilă în aceste zile. Vedeta de la ProTV le-a povestit fanilor că se află în repaus vocal din cauza problemelor de sănătate. Deși a mers în cabinetul medicului de la primele simptome, din nefericire, răceala s-a accentuat mult prea repede. Din acest motiv, doctorul i-a recomandat o serie de tratamente pentru a o pune pe picioare, însă totodată și repaus vocal.

Andreea Esca a ținut cont de recomandările cadrelor medicale, însă nu a reușit să își schimbe programul imediat și a fost nevoită să participe la mai multe filmări în ultimele zile.

NU RATA: ANDREEA ESCA, ÎN CULMEA FERICIRII. CU CE CADOU NEAȘTEPTAT A SURPRINS-O MOȘUL PE ȘTIRISTA DE LA PRO TV

Nu a putut face repaus vocal tot timpul, dar a respectat tratamentul prescris de medic cu sfințenie. Mai mult decât atât, Andreea Esca a ținut cont și de sfaturile pe care i le-a dat mama sa.

„Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ‘pe vechi’: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare.”, le-a explicat Andreea Esca fanilor ei, pe InstaStories, în urmă cu puțin timp.

Care este cel mai dificil moment din cariera Andreei Esca

De 30 de ani, vedeta știrilor Pro TV ne întâmpină pe micile ecrane cu același zâmbet și aceeași energie pozitivă. Andreea Esca recunoaşte că a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, iar drumul spre succes a fost plin de obstacole.

Celebra prezentatoare a vorbit despre un moment din cariera sa care a afectat-o destul de tare la acel moment: M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a spus vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *