Anca Ivănescu, “regina vinurilor”, evacuată din imobilul de lux pe care îl ocupa în buricul Capitalei!

Anca Ivănescu, cea supranumită “Regina Vinurilor”, a fost evacuată din imobilul de lux pe care îl ocupa în buricul Capitalei, iar CANCAN.RO are toate detaliile. Celebra “Albinuța”, clar, nu se aștepta la una ca asta. Anul trecut, milionăreasa a cerut partajul în instanță, însă a abandonat lupta. Acum a primit încă o lovitură, iar site-ul nr. 1 din România are informații în exclusivitate.

Între părți (SC Andara Development SRL și Anca Ivănescu) a fost încheiat un contract de închiriere, care a încetat prin împlinirea termenului. “Regina Vinurilor” a continuat, însă, să ocupe spațiul în condițiile în care nu a fost parafat un act adițional de prelungire. Astfel că s-a ajuns în instanță, reclamata solicitând plata chiriei și evacuarea locuinței.

(VEZI AICI: „REGINA VINURILOR” NU SI-A PIERDUT „LIPICIUL” LA TINEREI! VEZI CE FACE ANCA IVANESCU PE PLAJA, LA MAMAIA!)

Anca Ivănescu, evacuată dintr-un imobil de lux

După două amânări, magistrații au oferit un verdict, unul deloc pe placul Ancăi Ivănescu. Au admis cererea reclamantei, astfel că milionăreasa a fost evacuată din imobilul pe lux pe care îl ocupa abuziv în centrul Bucureștiului.

Instanța reține faptul că raporturile locative dintre reclamantă și pârâtă au încetat, contractul de închiriere din 03.09.2018 încetând la termen (03.09.2018), conform art. 3.1. din contract. Pentru aceste motive instanța reține faptul că la momentul soluționării prezentei cauze, pârâta nu mai deține nici un titlu pentru în baza căruia să folosească imobilul (locuinţă) situat în București, #### ########### ### ##-42, #### #, ####, ####, sector 1, fapt pentru care urmează a admite cererea de evacuare astfel cum a fost formulată şi se va dispune evacuarea pârâtei, ocupat fără titlu”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, potrivit informațiilor CANCAN.RO.

Anca Ivănescu, una dintre afaceristele României (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

A pierdut o vilă în Mamaia Nord

“Albinuța” nu este la primul contact cu sălile de judecată. Anul trecut, a cerut partajul în instanță, dar până la urmă a renunțat la cerere, semn că a ajuns la un numitor comun cu fostul ei soț, George Ivănescu, supranumit “Regele Vinului” datorită acţiunilor pe care le deţine la mai multe companii viticole printre care şi Murfatlar.

(NU RATA: “REGINA VINURILOR DIN ROMANIA” A FACUT CERCETARI “APLICATE” PE LITORAL! A BAUT SI LICOAREA EI, DAR A TESTAT SI CONCURENTA)

În mai, cei doi foști parteneri de viață au rămas fără vila impresionantă din Mamaia Nord, după ce executorii i-au scos-o la licitație, prețul fiind de 1.649.788 lei (330.000 de euro).

În topul femeilor de afaceri din România

Dupa ce a divorțat de George Ivănescu, Anca a devenit subit una dintre cele mai bogate femei din România. S-a ales pe lângă partea financiară considerabilă și cu porecla soțului, care este supranumit “Regele Vinului”. “Regina” trăiește o viață de vis, conduce numai mașini scumpe, ca Porsche Cayenne, Bentley sau Ferrari. Anca Ivănescu a fost surprinsă în repetate rânduri în compania unor tinerei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *