​Ample acţiuni ale Poliţiei Rutiere la finalul minivacanţei de 1 Decembrie. Peste 300 de radare acţionează duminică pe şosele

Poliţia Rutieră anunţă că organizează, duminică, ample acţiuni la nivel naţional, având în vedere că se aşteaptă valori de trafic crescute pe unele tronsoane de drum, în condiţiile în care minivacanţa de 1 Decembrie se încheie. Poliţia anunţă că peste 300 de radare au fost amplasate pe şosele duminică după-amiază.

Polițist cu radarFoto: Agerpres

„Se va acţiona, la nivel naţional, cu o medie de 1500 de poliţişti rutieri şi peste 300 de aparate radar pentru prevenirea încălcării normelor rutiere şi ca toţi participanţii la trafic să ajungă cu bine la destinaţie”, au declarat duminică după-amiază oficiali ai Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, potrivit News.ro.

Conform acestora, încă de la debutul acţiunii au fost constatate încălcări ale legislaţiei rutiere, fiind descoperiţi, puţin după miezul zilei, inclusiv şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum şi de trafic, dar şi să respecte regulile de circulaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *