Alina Pușcaș nu s-a mai putut abține! Prezentatoarea de la Antena 1 a dat de pământ cu persoanele care nu vor să muncească: ”Din ce trăiesc?”

Alina Pușcaș a avut o reacție dură la adresa persoanelor care nu au un loc de muncă și care nu își doresc să lucreze, însă așteaptă să primească lunar bani din partea statului. Vedeta de la Antena 1 nu s-a mai abținut și a spus totul în fața a zeci de mii de urmăritori din online.

Cu siguranță nu este pentru prima dată când o vedetă de la noi se lovește de refuzul oamenilor de a munci, motiv pentru care Alina Pușcaș a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la asta. Iată ce a avut de spus prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, după ce a fost nevoită să lucreze singură câteva ore bune.

VEZI ȘI: Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: „Nu prea mai răspundea organismul…”

Alina Pușcaș, enervată la culme de persoanele care refuză să muncească

Nu mai este niciun secret faptul că Alina Pușcaș a avut parte de câteva săptămâni grele, deoarece a fost nevoită să își petreacă timpul mai mult prin spitale din cauza unor probleme de sănătate. Acum, însă, aceasta a revenit la muncă, fiind nevoită să onoreze toate comenzile pe care le-a primit pentru magazinul pe care îl deține.

Prezentatoarea a încercat să găsească mai multe persoane care să o ajute să împacheteze câteva produse, însă fără niciun succes. După ce a terminat ceea ce avea de făcut, aceasta și-a arătat indignarea pe rețelele de socializare, unde i-a criticat aspru pe cei care refuză să muncească.

„Am împachetat 340 de bluze singură, pentru că nu am găsit nici măcar un om pe care să-l plătesc să facă asta. (…) Dincolo de emisiune, mă mai ocup și de un brand. (…) Acum, problema mea majoră e că nu înțeleg unde sunt oamenii care ar trebui să își dorească să muncească să câștige bani. Și nu spun doar pentru chestia asta că astăzi nu am avut pe cine să plătesc să vină să mă ajute, spun pentru că există atâtea alte prietene care au firme și care nu au de unde să aducă angajați. Nu înțeleg din ce trăiesc cei ce nu își doresc să muncească”, a transmis Alina Pușcaș, pe InstaStories.

CITEȘTE ȘI: Alina Pușcaș, schimbare radicală! Vedeta ia măsuri drastice, după ce a stat în spital două săptămâni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *