Alina Pușcaș, de urgență la spital, în perfuzii! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea „Te cunosc de undeva”

Alina Pușcaș a trecut prin momente cumplite. Prezentatoarea „Te cunosc de undeva” a ajuns de urgență la spital, îngrijorându-și fanii și apropiații. Vedeta s-a stimțit rău pentru mai multe zile, a avut febră foarte mare, iar în cele din urmă a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu Alina Pușcaș?

După mai multe zile în care a fost absentă din mediul online, Alina Pușcaș a revenit și le-a povestit tuturor ce s-a întâmplat cu ea. Se pare că vedeta nu a avut parte de momente prea ușoare. Aceasta s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, care în cele din urmă au trimis-o la spital. Totul a început chiar în ultima zi de filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. Prezentatoarea a simțit inițial un junghi în șold, însă nu a acordat prea multă atenție. Însă, durerea s-a extins, iar starea de rău s-a instaurat și agravat treptat.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește. Bine că nu e vorba de aparate. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câteva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți. Inclusiv prieteni de-ai mei mi-au scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp. Nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala «Te cunosc de undeva», când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor. Nu i-am dat foarte mare importanță.”, a declarat Alina Pușcaș, în mediul online.

Alina Pușcaș, pe patul de spital/ (sursa foto: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ALINA PUȘCAȘ DESPRE GELOZIA DIN CUPLU: „NU E CHIAR ATÂT DE RĂU SĂ MAI ERUPĂ VULCANUL DIN CÂND ÎN CÂND”)

Alina Pușcas, în perfuzii

Pentru câteva zile Alina Pușcaș s-a confruntat cu stări de rău accentuate, dureri și febră mare. În cele din urmă, pentru că totul devenise insuportabil, vedeta a mers la spital. A fost internată și pusă pe perfuzii. Tratamentul a dat roade, iar acum Alina Pușcaș se simte mai bine. Aceasta le-a mărturisit internauților că s-a confruntat cu un abces pe rinichi, o afecțiune destul de rară.

„Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră. Am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid.

Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, dar stăpânită mult mai bine cu perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută! Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar… ”, a mai spus Alina Pușcaș.

(VEZI ȘI: ALINA PUȘCAȘ ARE NOI PROBLEME DE SĂNĂTATE. CU CE SE CONFRUNTĂ VEDETA TV: ”AZI SUNT VARZĂ!”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *