Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: „Nu prea mai răspundea organismul…”

Alina Pușcaș a ajuns pe mâna medicilor! Prezentatoare TV și-a îngrijorat fanii, după ce a făcut o serie de declarații chiar de pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu gazda show-ului „Te cunosc de undeva”.

Alina Pușcaș traversează o perioadă dificilă. Prezentatoarea TV se confruntă cu câteva probleme de sănătate, probleme care au adus-o pe patul de spital. Pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, Alina Pușcaș a făcut câteva declarații.

Alina Pușcaș, declarații despre starea ei de sănătate: „Nu mai răspundea organismul la tratamentul clasic”

Conform declarațiilor făcute, Alina a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu simptome de răceală, febră de 40 de grade, dureri articulare și stări de rău.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparte. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câtva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-ați scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp, și nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță”. 

Alina Pușcaș, declarații de pe patul de spital / (sursă foto: captură video)

(CITEȘTE ȘI: Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal uriaş din cauza unui loc de parcare. Ce a putut să îi spună vedeta de la Antena 1 fostei gimnaste)

„Se pare că sunt rare cazurile, dar…

Nu a fost vorba de nicio răceală și nici de COVID, ci de un abces pe rinichi, iar cazurile sunt rare, după cum susține Alina Pușcaș.

„Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile ”, a declarat Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *