Alin Oprea, primele dezvăluiri despre căsătoria cu Medana. Cât de mult l-a ajutat bruneta pe artist să treacă peste momentele grele

Pe 10 decembrie, Alin Oprea și Medana au făcut următorul pas în relație și s-au căsătorit. Fericitul eveniment din viața celor doi a avut loc într-o zi specială, mai exact de ziua de naștere a brunetei. În cadrul unei emisiuni TV, artistul a recunoscut că a avut mari emoții în momentul în care a spus „DA”.

În urmă cu doar câteva zile, Alin Oprea și Medana s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă. Artistul și-a cerut partenera în căsătorie la Milano, iar momentul a fost unul cât se poate de emoționant.

CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA RUPE TĂCEREA CU PRIVIRE LA AMANTLÂCUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ FOSTA LUI SOȚIE. ACUZAȚII GRELE: ”ACELA A FOST MOMENTUL ÎN CARE MI-A FOST LUAT TOT «UNIVERSUL»”

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, artistul a mărturisit faptul că în prezent este un bărbat fericit! Artistul recunoaște că a reușit să treacă peste toate momentele dificile din viața sa doar cu ajutorul actualei sale partenere.

„Cel mai important este că am trecut peste toate momentele vechi și traumele vechi, care m-au încărcat cu tot felul de frici, de neîncredere, de idei preconcepute, dar iată că au trecut deja aproape patru ani de relație”, a spus Alin Oprea, la Xtra Night Show.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit

Alin Oprea: „Sentimentul suprem al iubirii reușește să elimine fricile”

Cei doi vor împlini anul viitor, în luna mai, patru ani de relație, iar Alin Oprea mărturisește că în tot acest timp nu regretă niciun pas făcut alături de brunetă. În ceea ce o privește pe soția lui, cântărețul are numai cuvintele de laudă.

„În luna mai, anul viitor, împlinim patru ani și cred că eu pașii pe care îi facem acum sunt niște pași maturi, asumați, pași pe care i-am gândit, i-am simțit. Am avut un feeling că celălalt e ce trebuie și mi-a dat seama că sentimentul suprem al iubirii reușește să elimine fricile, atunci când este autentică, reală și este crezută de ambii parteneri”, a mai spus artistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *