Ali Spice, celebră pe TikTok, a murit în urma unui accident rutier. Tânăra s-a stins din viață la doar 21 de ani

Final tragic pentru Ali Spice! Tânăra Tik Tokeriță avea un milion de urmăritori pe platforma de divertisment și s-a stins din viață, în urma unui accident rutier.

Alice Spice era o Tik Tokeriță apreciată de cei din mediul online, datorită faptului că mereu împărtășea toate momentele din viața ei, fie ele bune sau rele, cu toți cei care o urmăreau. Toți cei care  o cunoșteau au descris-o ca fiind o fire energică și plină de viață. Din păcate, tânăra și-a găsit sfârșitul la doar 21 de ani, în urma unui accident rutier care s-a petrecut în Florida, SUA. Toți cei care au cunoscut-o sunt sfâșiați de durere și nu le vine să creadă că Ali nu mai este printre noi. Vestea că Ali a murit a fost dată de prietena ei, Ariane Avandi, în urma unei postări pe Instagram, relatează observatornews.ro.

Ali Spice, tânăra Tik Tokeriță care a murit, în urma unui accident / foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: O Tik Tokeriță a stârnit un val de reacții, după ce a zis că munca nu e pentru ea: „Nu vreau să lucrez tot restul vieții”)

Ce mesaj sfâșietor a transmis Ariane Avandi, prietena tinerei

Prietena sa, Ariane Avandi a transmis câteva cuvinte extrem de emoționante despre Ali, cea care i-a fost mereu alături.

„Cu inima frântă, nici nu ştiu cum să descriu ce simt acum. Ali, ești unul dintre cele mai vibrante, frumoase din interior și din exterior, autentice și iubitoare suflete pe care am avut privilegiul să le cunosc. Eşti o prietenă uimitoare și o femeie incredibil de talentată și pasionată. Nu voi uita niciodată impactul pe care l-ai avut asupra vieții mele și a tuturor prin felul tău de a fi. Întotdeauna îi înalți pe ceilalți și aduci bucurie autentică în viața tuturor. Chiar dacă sunt complet devastată, fiecare amintire pe care o am despre noi mă face să zâmbesc și să râd. Tu ești Iubire și Lumină”, a spus aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *