Alex Bodi îi răspunde Biei Khalifa! Află ce reacție a avut musculosul după ce onlyfanista l-a făcut ”pește”

Alex Bodi reacționează după ce Bia Khalifa l-a catalogat ca fiind ”pește”. Blondina a spus că musculosul are un comportament de bărbat care exploatează femeile pentru beneficii financiare proprii, iar iubitul Emei Uta susține că se murdărește dacă îi răspunde „fostei” lui Dani Mocanu. Alex Bodi a fost contactat de CANCAN.RO și vă prezintă declarația lui în exclusivitate! 

Alex Bodi a reacționat după declarațiile făcute de Bia Khalifa în urmă cu 24 de ore. Acesta susține că s-ar murdări dacă ar comenta afirmațiile făcute de „fosta” lui Dani Mocanu.

Totul vine după ce, în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii CANCAN EXCLUSIV, Bia Khalifa a dat de pământ cu Alex Bodi (Vezi AICI declarațiile). Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost acuzat că se comportă precum un bărbat care scoate femeile la ”produs”.

Alex Bodi a fost acuzat că are comportament de bărbat care exploatează femeile / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Ireal! Cum îl copiază Alex Bodi pe legendarul Maradona! Musculosul ”lovește” cu încă o apariție spectaculoasă)

„M-aș murdări”

Cea mai controversată persoană din showbiz, așa cum se recomandă, nu s-a ferit de răspuns atunci când a trebuit să facă un TOP 5 al bărbaților cu care ar vrea să întrețină relații intime.

Cum Alex Bodi a fost adus în discuție, Bia Khalifa a subliniat că musculosul nu este genul ei de bărbat din cauza comportamentului, spune ea, de bărbat care le face pe femei să se îndrăgostească pentru ca mai apoi să profite.

Contactat de reporterii CANCAN.RO pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la afirmațiile făcute de Bia Khalifa, Alex Bodi a susținut că s-ar murdări dacă ar răspunde unei persoane de genul „fostei” lui Dani Mocanu.

„Nu dau replici unor persoane de genul. M-aș murdări”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Bia Khalifa a dat de pământ cu Alex Bodi / (Sursa: Captură video)

(VEZI ȘI: Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere în stil regesc! Afaceristul a petrecut în Dubai, alături de fiicele sale și de Ema Uta)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *