Aglomerație mare în Piața Sfatului! Câți lei costă un pahar de vin fiert, un meniu românesc sau un kurtos kalacs la Târgul de Crăciun din Brașov

Este aglomerație mare în Piața Sfatului din Brașov! Mulți oameni au ieșit în oraș, pentru a gusta din bunătățile pe care le regăsesc în căsuțele amplasate în piață. Iată mai jos, în articol, câți lei costă un pahar de vin fiert, un meniu românesc sau un kurtos kalacs la Târgul de Crăciun.

Persoanele care doresc să se înfrupte din deliciile sezonului, de la cele 60 de căsuțe amplasate din Piața Sfatului, au de unde alege! De pildă, persoanele care vor să consume un ceai, trebuie să plătească 8 lei. De asemenea, pentru un pahar de cafea, prețul este de 5 lei.

Vezi și IMAGINI ȘOCANTE ÎN BRAȘOV. OAMENII S-AU CĂLCAT IN PICIOARE LA APRINDEREA LUMINIȚELOR DE CRĂCIUN

Cât costă un pahar de vin fiert, un meniu românesc sau un kurtos kalacs la Târgul de Crăciun din Brașov?

Totodată, pentru persoanele care doresc să se înfrupte dintr-un kurtos kalacs, trebuie să plătească 20 de lei, iar o turtă dulce costă între 8 și 25 de lei, în funcție de dimensiuni. Un pahar cu vin fiert costă între 10 și 15 lei. Un pahar cu țuică fiartă poate fi cumpărat la prețul de 15 lei.

Dacă mergi la Târgul de Crăciun din Brașov și vrei să mănânci un meniu românesc, atunci prețurile variază. De pildă, o porție de jumări cu ceapă roșie costă 12 lei suta de grame. Pentru un cârnat de casă trebuie să plătești 20 de lei, iar pentru o porție de coaste și cârnați la ceaun se plătește 25 de lei.

O porție de sarmale cu mămăligă costă 25 de lei, iar o porție de iahnie de fasole este 8 lei. Pentru cei care doresc să se înfrupte dintr-o porție de papanași cu dulceață și smântână, prețul acesteia este de 20 de lei. O plăcintă cu mere este 8 lei. Pentru cei care vor să cumpere și alimente pentru acasă, există mai multe opțiuni. De pildă, pentru un borcan cu cârnați sau coaste în untură, de 350 de grame, prețul este de 45 de lei, arata Adevarul.ro.

Citește și DE NECREZUT! CÂȚI LEI A DAT O TÂNĂRĂ PE UN PORUMB FIERT, ÎN ORĂȘELUL COPIILOR DIN PLOIEȘTI. CUM A REACȚIONAT CÂND VÂNZĂTOAREA A REFUZAT SĂ-I ELIBEREZE BON FISCAL

Sursă foto: Pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *