lun. aug. 19th, 2019

Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

Premierul Viorica Dăncilă și europarlamentarul Rovana Plumb vin, duminică, la Târgoviște

2 min read

Liderul social democraților, premierul României, Viorica Dăncilă, însoțită de europarlamentaru Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița, se va afla duminică la Târgoviște.

Alături de cele două doamne va fi prezent și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților. Oficilaitățile vor participa la manifestările religioase prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Nifon. Este aproape o cutumă ca premierii țării să participe la acest eveniment ce are loc anual, pe 11 august, la Târgoviște.

Viorica Dăncilă a fost prezentă, ultima dată în Dâmbovița, în luna mai, la Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii de la Nucet.

Vizita acesteia vine și în contextul politic actual al câtora voci din PSD Dâmbovița care insistă în crearea și menținerea ideii unei stări de tensiune în cadrul organizației. Prezența celor două doamne la Târgoviște va lămuri situația, mai ales că Organizația Dâmbovița este una din cele mai puternice din țară, iar prin deciziile CEX-ului județean, condus de Rovana Plumb, s-a poziționat de la început în sprjinul actualei conduceri a partidului.

CITEȘTE ȘI: PSD, reacție la informații false propagate în spațiul public

Pentru PSD urmează un alt moment important, sâmbătă, 24 august, când va avea loc la București, Congresul de alegere a candidatului PSD pentru prezidențiale. BPN al partidului a optat pentru Viorica Dăncilă în cursa pentru Cotroceni. Congresul trebuia să aibă loc pe 3 august, dar a fost amânat ca urmare a cazului Caracal.

 

 

Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.