Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

Ipocrizia parlamentarilor dâmbovițeni ProRomânia, taxată de un fost coleg social democrat

2 min read

Au ajuns pe cai mari cu PSD, iar acum vor să-l scoată de la guvernare din alte interese. Pe  scurt este povestea parlamentarilor transfugi la ProRomânia. Printre ei și doi dâmbovițeni: fostul lider PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu și fosta trezorieră a organizației, deputata Oana Vlăduca. Ambii, aleși pe listele PSD, susțin căderea Guvernului prin moțiune de cenzură.

Atitudinea acestora a fost taxată astăzi de președintele PSD Titu, vicepreședinte la nivel județean, Vlad Oprea. Acesta le-a reamintit că datorează fotoliile de parlamentari PSD-ului, pe listele cărora au cerut votul oamenilor.

“Cuvinte multe ale opoziției pe marginea moțiunii de cenzură.

Dacă pe peneliști și useriști, pot să îi înțeleg că fac doar un joc pentru câștigarea unui capital politic ieftin, sunt dezamăgit de atitudinea foștilor colegi refugiați sub aripa lui Ponta.

I-aș întreba, cu amendamentul că nu cred că moțiunea va trece, pe parlamentarii Țuțuianu și Vladuca, care au ajuns în fotoliile Senatului și Camerei Deputaților prin munca depusă de toți colegii din PSD Dâmbovița, ce le vor spune dâmbovițenilor?

Ce vorbe, precum lacrimile de crocodil, vor scoate pe gură când vor fi întrebați de ce au vrut să dea guvernarea pe mâna PNL și USR care anunță deja disponibilizări, scăderi de venituri.

Ce explicații vor avea pentru primarii PSD care au muncit în campanie și care au 2-3 proiecte prin PNDL, program pe care opoziția anunță că îl oprește?

Vor avea curajul să spună adevărul? Că au ajuns parlamentari doar pentru că au fost membri PSD, pe care încearcă să îl scoată acum de la guvernare. Că există un interes evident în toată această chestiune și are legătură tot cu fotoliile de care vorbeam.” a scris Oprea pe pagina sa de facebook.

Acesta a amintit și o declarație făcută de senatorul ProRomânia, în care vorbea de propriile interese:

“Nu mai târziu de azi, Adrian Țuțuianu spunea: “Primarii gândesc prin prisma intereselor lor, eu gândesc şi prin prisma intereselor mele” (q.e.d)

Dar interesul celor cărora le-au cerut votul sub sigla PSD, unde e?

Aș vrea să îi văd explicând, pe Adrian Țuțuianu, Oana Vlăduca și pe restul parlamentarilor ProRomânia, toate acestea oamenilor care i-au votat în 2016, primarilor PSD, dar și tuturor pesediștilor care am muncit ca ei să fie acolo în Parlament.

În rest, ne vedem pe stradă, în campanie. Eu am curaj să mă uit în ochii oamenilor. Ei?” a concluzionat Oprea.

Print Friendly, PDF & Email
Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.