Accident teribil în Petroșani! O mașină a spulberat 6 copii de pe trecerea de pietoni

Un accident teribil a avut loc în seara zilei de 21 decembrie în Petroșani. Șase copii, care ieșiseră de la serbare, au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la fața locului. Cei mici au ajuns de urgență la spital, unii cu răni grave.

Seara trecută, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei. La fața locului au intervenit de urgență trei ambulante SMURD și trei ale SAJ.

În urma accidentului, trei copii au fost transportați de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroșani, iar un alt copil a fost preluat de către echipajul SMURD. Pentru un copil de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului, iar altul a fost transportat la spital de către familie.

Cei șase copii care au fost implicați în accident au vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Seara trecută, aceștia au avut o petrecere la școală, iar când se îndreptau spre casă s-a produs tragedia.

(CITEȘTE ȘI: DESTINUL TRAGIC AL CELOR DOI TINERI CARE AU MURIT ÎN ACCIDENTUL DIN SIBIU. ANDREI ȘI SONJA SE AFLAU CU ALȚI 2 PRIETENI ÎN MAȘINA CARE S-A IZBIT DE UN TIR)

Șoferul a fugit de la locul faptei

Șoferul care a provocat accidentul a fugit imediat de la locul faptei. Însă, ulterior, autoritățile l-au identificat în localitatea Aninoasa. Este vorba desper un tânăr de 19 ani, care nu posedă permis de conducere.

Mai mult, se pare că șoferul se afla și sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Conducătorul auto a prezentat o concentrație la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală din Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal.

(VEZI ȘI: ȘOFERUL MICROBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENTUL DIN PAȘCANI, ÎN CARE ALEXIA A FOST GRAV RĂNITĂ, A VORBIT DESPRE TRAGEDIE: ”TOȚI RĂCNEAU”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *