Accident cumplit în București. Un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu mașina, s-a izbit de un stâlp și a ricoșat în două mașini parcate

Accident rutier cumplit în București. Un tânăr de 18 ani a pierdut controlul volanului, iar în urma impactului pasagera din dreapta a decedat. Tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, 25 decembrie 2022, un grav accident rutier a avut loc în București pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1. Un tânăr de 18 ani ar fi pierdut controlul volanului, moment în care s-a răsturnat, a ricoșat într-un stâlp, după care a lovit alte două autoturisme parcate.

Vezi și: TRAGEDIE ÎNAINTE DE CRĂCIUN! DOI TINERI AU FOST GĂSIȚI MORȚI ÎNTR-UN APARTAMENT. ERAU LOGODIȚI DE 3 ANI ȘI URMAU SĂ PETREACĂ DE SĂRBĂTORI

La fața locului au ajuns un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de descarcerare. Traficul a fost restricționat pe ambele sensuri de deplasare, traficul se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Tânărul a fost verificat cu aparatul Alcooltest, rezultatul fiind 0, însă în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

”Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, potrivit

Sursă foto: Captură video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *