Abia acum s-a aflat! De ce a renunțat, de fapt, Mihai Bendeac la show-ul „În puii mei”

„În puii mei” s-a numărat printre cele mai apreciate show-uri de comedie din România. Telespectatorii se amuzai copios pe baza personajelor interpretate de Mihai Bendeac, în stilul său umoristic. Chiar dacă avea un succes colosal, comediantul a decis să pună capăt producției fără să ofere vreo explicație la acea vreme.

Mihai Bendeac a anunțat brusc faptul că la momentul respectiv urma să se difuzeze ultimul sezon al show-ului, dar fără să ofere o explicație solidă pe baza căreia a luat această hotărâre. În ciuda faptului că actorul și-a continuat atunci colaborarea cu Antena 1, prin intermediul altor emisiunie, „În puii mei” a dispărut de pe post, iar acest lucru a dezamăgit drastic pe toată lumea. Invitat în urmă cu ceva timp în podcast-ul realizat de Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a dezvăluit în sfârșit motivul pentru care, la vremea respectivă, a luat această decizie surprinzătoare.

CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS MIHAI BENDEAC ANCĂI DINICU, DE ZIUA EI. FOSTUL JURAT DE LA „IUMOR” A PUBLICAT O FOTOGRAFIE INCENDIARĂ CU ACTRIȚA!

Mihai Bendeac a spus adevărul despre încheierea emisiunii „În puii mei”

Printre alte subiecte dezbătute în cadrul podcast-ului, Cătălin Măruță l-a întrebat pe fostul jurat de la „iUmor” de ce a luat decizia de a încheia show-ul. Comediantul a mărturisit că motivul real a fost succesul uriaș pe care l-a avut emisiunea, iar atunci a decis că asta trebuie să facă.

Cătălin Măruță: De ce ai oprit „În puii mei”

Mihai Bendeac: Pentru că avea succes. L-am oprit pentru că atunci avea succes și atunci trebuie să-l oprești, din nefericire pentru mine. Nu-mi pare rău pentru că l-am oprit, în niciun caz.

Mihai Bendeac, pe vremea când se difuza „În puii mei” (Sursă: Facebook)

VEZI ȘI: S-A AFLAT! MOTIVUL PENTRU CARE MIHAI BENDEAC NU VREA SUB NICIO FORMĂ SĂ AIBĂ COPII

Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul „iUmor”

Mihai Bendeac a renunțat și la scaunul său de jurat din cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Momentan, artistul nu mai este implicat în niciun alt proiect Tv, astfel că veniturile sale s-au înjumătățit. Acesta se bazează pe Teatrul de Comedie din București, acolo unde își desfășoară activitatea uneori. Banii pe care îi încasează nu sunt deloc puțini. Acesta atinge lunar suma de aproximativ 6.500 de lei, după cum a declarat într-una dintre edițiile „iUmor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *