Abia acum s-a aflat! Cum a slăbit, de fapt, Andreea Mantea. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

Deschisă și onestă de fel, Andreea Mantea nu s-a ferit să dezvăluie secretele prin care a reușit să slăbească. În timp ce alte vedete urmează tot felul de diete sau se abțin de la anumite mâncăruri, se pare că vedeta a avut o idee mai ingenioasă. Cu siguranță nimeni nu s-ar fi așteptat să audă așa ceva!

Andreea Mantea este una dintre prezențele răvășitoare din showbiz, iar de-a lungul timpului, aceasta a făcut furori prin felul în care arată. Mulți se întreabă cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat și să fie atât de slabă, deși nimeni nu a văzut-o pe la sala de fitness. Ei bine, în timp ce lumea o întreabă de diete și alte trucuri de slăbit, bruneta nu face nimic în această privință.

VEZI ȘI: PANICĂ ÎN EMISIUNEA PREZENTATĂ DE ANDREEA MANTEA! A FOST CHEMATĂ AMBULANȚA: ”I S-A FĂCUT RĂU!”

Andreea Mantea, de ziua națională a României (Sursă: Facebook)

VEZI ȘI: ANDREEA MANTEA, NUNTĂ ÎN SECRET? IPOSTAZA CARE LE-A DAT DE GÂNDIT FANILOR

Andreea Mantea slăbește prin puterea minții?!

Invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, aceasta a mărturisit că cele 16 kg pe care le-a dat jos nu se datorează vreunei diete sau truc ascuns. Tot ce trebuie să faci este doar să-ți dorești să slăbești. Vedeta a spus că mănâncă chiar și de 3 ori pe zi și nu se abține de la nimic, însă și-a pus în cap faptul că trebuie să slăbească și a reușit.

Practic este vorba de puterea minții. Deși nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns, se pare că acesta este singurul secret prin care prezentatoarea Tv reușește să se mențină în formă.

Adiță: Băi, nu vreau să-mi iau hate, tu să-mi mai dai și câte o caldă că tu ai multe fane și să nu-mi iau hate. Dar ai slăbit frumos!

Andreea Mantea: N-am slăbit frumos, am slăbit, 16 kg.

Adiță: Și cum mănânci, o singură dată pe zi? Ai o anumită dietă sau ești atentă?

Andreea Mantea: Mai mănânc și o dată pe zi și de 2 ori și de 3 ori, chiar și de 4 ori pe zi.

Adiță: Dar mereu atentă!

Andreea Mantea: Nu, niciodată! Asta e plăcerea mea, așa trăiesc. Am slăbit de aici, tot ce trebuie să faci este să-ți dorești să slăbești.

Adiță: Și dacă mănânci mult, tot slăbești?

Andreea Mantea: Păi dacă își dorești să slăbești normal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *