A făcut marele anunț! Ea este vedeta care va deveni mamă pentru a doua oară

Vera Sidika este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume cel de-al doilea copil, ea fiind deja mama unei fetițe de câteva luni, pe nume Asia. Atât ea, cât și soțul ei, cântărețul Brown Mauzo sunt în culmea fericirii. Vedeta a realizat mai multe fotografii de-a dreptul uimitoare, pe care le-a postat pe contul ei de Instagram. 

Pe contul ei de Instagram, Vera Sidika a anunțat entuziasmată faptul că familia ei se va mări cu încă un membru. Este vorba despre cel de-al doilea copil cu care este însărcinată. Fanii și apropiații au fost extrem de fericiți la aflarea veștii, iar postarea a adunat extrem de multe aprecieri și comentarii.

(VEZI ȘI: BUCURIE MARE ÎN RÂNDUL VEDETELOR. O CUNOSCUTĂ PREZENTATOARE TV A DEVENIT MAMĂ)

Cum a aflat Vera Sidika de faptul că este însărcinată și la ce decizia a fost nevoită recurgă

Vedeta a povestit că a aflat că este însărcinată, când primul ei copil, Asia, împlinise patru luni și jumătate. Mai mult decât atât, Vera a fost nevoită să își anuleze operația pentru mărirea sânilor.

,,Iubiții mei, fratele Asiei este pe drum!!!! Dumnezeu a avut planuri ca mica noastră familie să se mărească. Imaginați-vă că am descoperit la 4 luni și jumătate.

Chiar când eram pe cale să merg la operația de mărire a sânilor. A trebuit să-mi anulez călătoria și să îmbrățișez micul nostru miracol”, a scris Vera Sidika, pe Instagram.

Motivul pentru care Vera Sidika nu și-a născut primul copil pe cale naturală

Din cauza durerii resimțite pe moment, foarte multe femei aleg să nască prin cezariană. Așa a fost și în cazul Verei Sidika, nașterea prin cezariană fiind varianta ideală pentru ea.

(CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI CARMEN HARRA, DUPĂ CE THEO ROSE ȘI MAMA EI AU RĂSPUNS ÎN FAȚA PREVIZIUNILOR SALE: “EU NU ȘTIU CINE ESTE EA”)

Pe data de 21 octombrie 2021, Vera și Brown au devenit părinți pentru prima dată, când micuța Asia a venit pe lume. Vedeta a născut prin cezariană, întrucât nu vrea să se confrunte cu durerile nașterii naturale.

,,De când m-am gândit să am copii în viața mea de adult, mi-am spus că o voi face doar dacă nu va trebui să experimentez travaliul. Așa că am fost pentru totdeauna echipa CS (programată). Nu vreau să simt nici măcar un centimetru de durere de travaliu.”, a spus Vera, pe rețelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *