A dat lovitura! Cerere imensă pe piață pentru un produs alimentar. Un român vinde un kilogram cu 85 de lei!

Un român a reușit să dea lovitura pe piața alimentară! A scos spre comercializare un produs care a devenit, rapid, o mică „vedetă” printre clienți! Un kilogram se vinde și cu prețul de 85 de lei! Iată toate detaliile mai jos, în articol.

Un român a reușit să „revoluționeze” piața alimentară și a scos spre vânzare mai multe tipuri de brânzeturi care prind, deja, la public. Pentru un singur kilogram, un client trebuie să plătească în jur de 85 de lei. Pe piață se regăsesc brânzeturi cu nuci îmbibate în vis ars, cu mucegai nobil sau cu chili și ciocolată.

„În perioada asta, lumea îşi doreşte să aibă ceva sănătos, mai gustos pe masă, decât produsele industriale. Avem brânză cu chili şi ciocolată, brânză cu fetească neagră, brânza cu nuci îmbibate în vin ars şi mai nou şi brânzeturi mai deosebite, cu mucegai nobil”, a mărturisit producătorul de brânzeturi.

Vezi și ALIMENTUL CARE SCADE NIVELUL ZAHĂRULUI DIN ORGANISM. SE CONSIDERĂ UN „MEDICAMENT” NATURAL ȘI UN KILOGRAM COSTĂ 15 LEI

Există și brânzeturi cu busuioc și spirulină

Producătorul vinde și brânzeturi cu busuioc, spirulină sau cu cărbune vegetal. Mai mult decât atât, producătorul a mai mărturisit faptul că pe piață se caută și brânzeturile care au culori mai vii.

„Se caută în mod special brânzeturile cu culori vii, mai colorate. De exemplu, în acest caz avem o brânză cu busuioc şi spirulină. Brânza cu cărbune vegetal costă 85 de lei kilogramul. De multe ori mă miră cât de mult au crescut preţurile la produsele industriale”, a mai spus bărbatul, arată observatornews.ro.

Pe de altă parte, cei care doresc să achiziționeze caș de vacă, trebuie să plătească 36 de lei. De asemenea, o bucată de brânză de burduf poate costa și 40 de lei.

Citește și CE ALIMENT NU TREBUIE SĂ MAI CONSUMI DUPĂ 40 DE ANI. ÎȚI POATE CAUZA PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE

Sursă foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *