A apelat la clanuri interlope și sportivi periculoși pentru a se apăra! Este mega-război între John Băiat Bun și OG Eastbull. Ce decizie radicală a luat cel din urmă de teamă să nu fie “măcelărit” înainte de gala RXF

OG Eastbull pare că regretă amenințările și injuriile aduse, în ultima perioadă, lui Alex Velea, Jon Băiat Bun, Jianu și “brigăzii” de la Golden Boy Society. Înainte de gala RXF 43 care va avea loc în luna februarie 2023, membrul trupei Golani a apelat la bodyguarzi și sportivi care să-i asigure integritatea corporală în cazul unei ciocniri timpurii cu Jon Băiat Bun și amicii lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, pe cine a “angajat” OG Eastbull.

Între Alex Velea și OG Eastbull există un război rece, motiv pentru care iubitul Antoniei a apelat la Jon Băiat Bun pentru a lupta în locul lui și al lui Jianu, într-o gală RXF sau pe stradă, cu membrul trupei Golani (TOATĂ POVESTEA AICI). John Băiat Bun nu a stat pe gânduri și l-a provocat direct pe OG Eastbull la gala RXF unde s-a luptat Zanni. Artistul trupei Golani a acceptat cu greu, vrând cu orice preț să urce în ring cu Alex Velea sau cel puțin cu Jianu, nidecum cu Jon Băiat Bun, lucru pe care-l susține și în prezent.

OG Eastbull a apelat la rugbiști de la Steaua

Ulterior, odată ce lupta a fost bătută în cuie, OG Eastbull și-a făcut “temele” și s-a interesat cu cine umblă Alex Velea, Jianu, Jon Băiat bun și ceilalți băieți de la Golden Boy Society. Pesemne că s-a simțit în pericol după amenințările și înjurăturile din trecut. Potrivit surselor CANCAN.RO, la conferința de presă de la sfârșit  de octombrie a venit însoțit de mai mulți rugbiști legitimați la Steaua, dar și de bodyguarzi de la BGS, temându-se ca nu cumva evenimentele să escaladeze.

OG Eastbull, în conflict cu Alex Velea (SURSA FOTO: INSTAGRAM)

(VEZI AICI: ALEX VELEA ȘI DORIAN POPA, TAXAȚI DE GELOZIA REGIZORULUI! I-A TREBUIT ”O SECUNDĂ”! FOSTA IUBITĂ A FĂCUT CE A VRUT CU CELE DOUĂ VEDETE)

Jon Băiat Bun, susținut de “brigada” lui Roger Bogdan

De partea cealaltă, Jon Băiat Bun a fost susținut de peste 40 de persoane, în frunte cu Roger Bogdan și băieții lui: Finu Răzvan Codiță, Andrei Barbu, Florin Spartanu, Emanuel Necatu (fostul iubit al Alexandrei Stan), Vali Afganu și mulți, mulți altii. În timpul conferinței de presă au existat niște altercații între Jianu și Mago del Blocco, producătorul de la Golani. Totodată, probleme au fost și între Jon Băiat Bun și OG  Eastbull, artistul fiind făcut praf pe scenă.

Cei patru buni prieteni, într-un moment de relaxare (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Protejat de luptătorii din academia lui Eugen Preda

După conferința de presă, a urmat o întâlnire la o emisiune RXF între Jon și OG. La studio, cel din urmă a fost așteptat de mai mulți luptători din academia lui Eugen Preda și alți apropiați de-ai lor, care i-au oferit lui OG protecție contracost, potrivit surselor CANCAN.RO. Jon a venit doar cu Roger Bogdan. Cel supranumit “Bodyguard-ul VIP-urilor” a fost salutat de “angajații” lui OG, părțile cunoscându-se de mult timp, din perioada când Roger Bogdan și băieții lui asigurau securitatea cluburilor de lux din Capitală.

(NU RATA: „BODYGUARD-UL VIP-URILOR” REVINE ÎN FORȚĂ, VIZAȚI SUNT DOI ARTIȘTI CELEBRI. ANTONIA ȘI ALEX VELEA AU DECIS SĂ…)

De data aceasta, OG Eastbull a fost mai rezervat în declarații, nu se simțea deloc în largul lui, subliniind, încă o dată, că nu are nimic de împărțit cu John Băiat Bun, ținta lui fiind o luptă cu Alex Velea sau cu Jianu. Între timp, OG a plecat la Roma să se antreneze, în timp ce Jon a rămas la București, cu Roger Bogdan și băieții lui.

Continuă să-l facă praf pe Alex Velea

Însă, în discuțiile private, OG Eastbull rămâne cu gura mare, acuzându-l pe Alex Velea că nu a venit la conferința de presă mai sus amintită de frică să nu fie bătut și făcut de râs chiar de el. În plus, crede că nici la următoare întâlnire cu mass-media, din 19 decembrie, nu se va prezenta, preferând să rămână în spatele Antoniei, de teamă să nu-i fie aplicată o corecție.

Alex Velea, un artist consacrat (SURSA FOTO: INSTAGRAM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *