6 persoane au ajuns de urgenţă la spital, după ce un şofer de 45 de ani a făcut o depășire periculoasă. În ce stare sunt victimele

Șase persoane au fost rănite, vineri, într-un accident pe DN 14, în localitatea Șura Mare, județul Sibiu, din cauza unui șofer care a efectuat o depășire riscantă. Printre cei răniţi se află şi trei copii.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Șura Mare. În accident sunt implicate două autoturisme, iar traficul rutier a fost îngreunat.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit ca accidentul rutier s-ar fi produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

„Un sibian în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul spre Sibiu, s-ar fi angajat intr-o depășire intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 24 de ani, din Cluj”, au spus polițiștii sibieni.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cauza și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

CITEŞTE ŞI: ULTIMA ORĂ! ACCIDENT GRAV ÎN BUCUREȘTI, ÎN PASAJUL UNIRII. UN AUTOCAR CU 48 DE TURIȘTI GRECI A INTRAT ÎNTR-UN LIMITATOR. O PERSOANĂ A MURIT

Două echipaje ale Ambulanței Sibiu împreună cu un echipaj ISU Sibiu au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulți și trei copii.

„Echipajele SAJ au transportat la UPU o femeie de 33 de ani cu un traumatism de coloană și bazin și pe cei trei copii cu vârstele de 5 ani și 9 ani. Copii au suferit traumatisme craniene și faciale fiind policontuzionati prin accident rutier”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Echipajul ISU Sibiu a transportat celelalte două persoane la UPU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *